Hollywood5. oktober 2017

Lionel Richie om Sofia og Scott: Jeg er skræmt fra vid og sans!

Lionel Richie konfronteret med teenagedatterens affære med den fraskilte 34-årige realitydeltager, der er far til tre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lionel-richie-05102017.jpg
 Foto: All Over Press
Hvad ville du sige, hvis din 19-årige datter, som kun lige er blevet myndig, var i et forhold med en 15 år ældre andenrangs reality-deltager, der er fraskilt og far til tre mindreårige børn? Og ville det hjælpe på dit humør, hvis du konstant kunne se billeder i diverse medier, hvor den 35-årige kysser din datter og har sine hænder over alt på hendes unge krop?
Nej, det er ikke en ønskesituation - vel? Så kan du nok sætte dig ind, hvordan den verdenskendte amerikanske musiker Lionel Richie har det i disse dage, hvor der konstant dukker billeder op af hans datter Sofia på 19 i tæt våd-kyssende kontakt med Scott Disick, der primært er kendt som ikke videre vigtigt vedhæng til sin ekskone Kourtney Kardashian i realityserien 'Keeping Up With The Kardashians'. Først forlød det, at Sofia og Scott bare var venner. Men efterhånden som de blev set mere sammen end fra hinanden og stadig tættere omslynget, så holdt historien om 'bare venner' ikke længere. Og for et par dage siden lagde Sofia Richie et foto ud på Instagram, hvor hun omfavner Scott Disick, og så er det officielt!
Scott lagde allerede den 23. september et billede af dem op på Instagram, hvor de står og kisse-misser i Miami, men det har han fjernet igen. Lige nu er parret på ferie i Puerto Vallarta i Mexico, hvor de kysser, nyder varmen og sejler på jetski.
https://imgix.seoghoer.dk/sofia-richie-scott-disick-0.jpg

- Møs, møs. (Foto: Al Over Press)

Lionel Richie: - Jeg er chokeret

Og imens teenagedatteren muntrede sig med faderen til tre den i bølgen blå, blev hendes far, Lionel Richie, onsdag konfronteret med den umage relation. Journalisterne var klar med spørgsmål til multi-Grammy-vinderen, da han mødte op som dommer ved auditions til 'American Idol' i New York City. - Gu' er jeg da chokeret, jeg er hendes far, for pokker, sagde Lionel Richie uden at lægge fingrene imellem til US Weekly, da han kommenterede datterens valg af partner. - Er du glad på deres vegne?, ville journalisterne vide. - Jeg er skræmt fra vid og sans, svarede Lionel Richie kontant. Scott Disick var i ni år gift med Kourtney Kardashian, og de fik børnene Mason (7), Penelope (5), og Reign (2). Fra tid til anden passer Scott børnene, når Kourtney hygger sig men sin unge boytoy, Younes Bendjima. Kourtney har tidligere sagt, at hun og Scott aldrig finder sammen igen. Sofia Richie var en måneds tid sidste år kæreste med Justin Bieber. Galleri med Sofia og Scott i Puerto Vallarta:

Sofia Richie og Scott Disick i Puerto Vallarta i Mexico, oktober 2017

Sponsoreret indhold