Hollywood9. september 2014

Lindsay Lohan trues med retssag

Beskyldning: Har stjålet ide til genialt program
Ups! Mon hun har stjålet ideen til tøj-app'en?
Ups! Mon hun har stjålet ideen til tøj-app'en?
 foto: All Over
Den smukke skuespillerinde Lindsay Lohan og hendes bror Michael Lohan, Jr. har forklaringsproblemer.

Sidste år talte de med en mobil-app-udvikler (som laver programmer til mobiltelefoner) ved navn Fima Potik, som de skulle hjælpe med at udvikle et nyt program, hvor man kan købe det samme tøj som Hollywood-stjernerne. Projektet skulle hedde Spotted Friends.

LÆS OGSÅ: Lindsay Lohan: Derfor tog jeg i rehab

Der gik dog ikke længe, før ideen blev glemt igen - og Fima Potik troede, at ideen var blevet glemt for altid. Men sådan skulle det ikke gå.

For nu har Michael og Lindsay Lohan pludselig præsenteret et helt ny projekt ved navn Vigme, som er meget inspireret af det førnævnte skrinlagte projekt.

LÆS OGSÅ: Lindsay Lohan: Kæmper for ny start

Det er den tidligere udvikler Fima Potik utilfreds med og har nu truet søskendeparret med at sagsøge dem, hvis de ikke stopper projektet med det samme. Flere amerikanske medier mener, at de to Lohans har en meget dårlig sag, og at de ser ud til at tabe en kommende retssag, fordi ideen til programmet virker tyvstjålet.

Det er dog ikke helt den opfattelse, som Lindsay Lohans advokat har. Han mener nemlig, at Fima Potik aldrig har præsenteret ideen for Lindsay, og at han blot prøver at udnytte hendes kendte navn.

LÆS OGSÅ: Så mange har Lindsay Lohan været sammen med!

Tidligere på året sagsøgte Lindsay Lohan det amerikanske computerspilfirma Rockstar, fordi hun mente, at de havde brugt hende som en af de virtuelle figurer, der skulle promovere spillet.

Den nye sag om mobil-appen kommer på et ubelejligt tidspunkt for Lindsay, som rygtes til at skulle spille med i den kommende James Bond-film.

LÆS OGSÅ: Lindsay Lohan sammen med danske Claus

Sponsoreret indhold