Lindsay Lohan: Fed på fire dage

På bare 4 dage er Lindsay Lohan blevet enorm

På bare 4 dage er Lindsay Lohan blevet enorm

Foto: All Over

Så sent som i sidste weekend dukkede en spændstig Lindsay Lohan op på den røde løber i forbindelse med uddelingen af MTV Movie Awards 2010 i Los Angeles i en kropsnær kreation, der ikke afslørede så meget som et gram for meget på skandale-skuespillerens spinkle krop.

Læs også: Lindsay Lohan: Topløs - igen

Men siden søndag aften er noget gået grueligt galt for Lindsay Lohan og hele hendes figur, som er svulmet fuldstændig op.


Der er blevet meget mere af Lindsay Lohan på blot 4 dage (Foto: All Over)

Meget tyder dog på, at Lindsay Lohan ikke har opdaget, at hun slet ikke ligner sig selv. Torsdag spankulerede hun nemlig glad og tilfreds rundt i gaderne i Los Angeles med et par særdeles velvoksende lår og en begyndende dobbelthage.

Læs også: Val Kilmer: Eksploderet

Det er svært at gisne om, hvad den pludselige vægtøgning skyldes, men det er åbenbart ikke noget sjældent syn, at Hollywood-stjernerne fra tid til anden svulmer op.

Muligvis er tyk det nye sort i Hollywood. Vi har lavet et helt galleri af stjerner, som pludselig er vokset i en fart:Hvis du vil undgå, at lave en Lindsay Lohan så kig forbi SE og HØRs "pimp dig selv" shop, hvor du finder alverdens produkter, som kan skjule dine små skavanker.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close