Hollywood1. juni 2010

Gæt en selvbruner-brøler

Det er ikke kun fodlænken, der springer i øjet på dette billede, men hvilken stjerne er det, der har kvajet sig – på flere måder?
Hvilken kendis viser stolt sin fodlænke OG sit misfarvede ben frem?
Hvilken kendis viser stolt sin fodlænke OG sit misfarvede ben frem?
 Foto: All Over

Skandaledronningen Lindsay Lohan har fået fodlænke på efter det lykkedes hende at misse en aftale i retten.

Mens skuespilleren skulle have været til et af sine mange tjek med de amerikanske myndigheder efter, hun for nogle år siden blev snuppet for at køre med sprut i blodet, festede hun i stedet på den anden side af Atlanten i Cannes.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/juni/selvbrunerbroelertek-jpg.jpgLæs også: Lindsay Lohan: Se hende i saftig sex-video

Skuespilleren forlængede sit ophold i Frankrig under påskud af, at have mistet sit pas - til gengæld har myndighederne nu besluttet at stoppe den skandaleombruste unge dames fest ved at give hende en fodlænke på.

Og det er ikke en hvilken som helst fodlænke. Ifølge amerikanske medier, skal den lille sorte tingest på skuespillerens ankel overvåge hendes alkoholindtag for at forhindre hende i at gentage sin spritkørsel.

Læs også: Lindsay Lohan: Viser lesbisk kærlighed

Lænken skulle være meget præcis, så hvis Lindsay Lohan indtager bare en lille gibbernakker, udløses en alarm.

Prøver at begrænse skaden

Den unge skuespiller har selv valgt at lade sig fotografere med sin nye "ankelkæde" for at forhindre paparazzi-fotograferne i at tjene penge på at få det første billede af hende i fodlænken.

Desværre afslører billederne ikke kun lænken, men også et umanerligt dårligt stykke arbejde med den selvbrunercreme, som Lindsay Lohan har smurt sig ind i.

Man ser tydeligt, at skuespilleren ikke må smøre den falske farve på området, hvor fodlænken sidder, men det har tilsyneladende ikke forhindret hende i at give resten af kroppen en ordentlig omgang...

Klik her: Sådan undgår du selvbruner-brølere
Sponsoreret indhold