Efter brud: Liam Payne skrotter debutalbum

I starten af juli meddelte Liam Payne og Cheryl, at de efter to år og et barn sammen ikke længere dannede par.

I starten af juli meddelte Liam Payne og Cheryl, at de efter to år og et barn sammen ikke længere dannede par.

Foto: All Over Press

Tidligere på året annoncerede Liam Payne, 24, at hans debutalbum ville udkomme den 14. september, men nu trækker det tidligere One Direction-medlem i land. 

I juni gik han og Cheryl fra hinanden, og det er angiveligt bruddet, der sætter en stopper for det planlagte debutalbum.

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Som I måske ved, har der været store forandringer for mig de sidste par måneder... Jeg så på nogle af de sange på mit album, som blev lavet for et stykke tid siden, og det føles som om, de er lavet i en anden tidsalder. Jeg er opsat på, at mit debutalbum virkelig skal repræsentere mig, skriver Liam Payne på sin Twitter-profil.

- Nu er jeg tilbage i studiet og arbejder hårdt på at færdiggøre de nye sange til albummet - jeg er virkelig spændt på den musik, jeg skriver og indspiller, og jeg kan slet ikke vente med, at det bliver klar til jer alle, fortsætter Payne. 

Sangeren afslører, at han i stedet for et debutalbum kommer til at udgive en EP kaldet "First Time", der kommer på gaden den 24. august. 

- I mellemtiden er denne EP en samling af sange, som jeg er virkelig stolt af og gerne vil have, at I hører. Fortæl mig, hvad I synes. Som altid tak for jeres støtte, det betyder alt for mig, afslutter Liam Payne på Twitter. 

Både Liam Payne og Louis Tomlinson fra One Direction mangler endnu at udgive soloalbums.

Zayn Malik, 25, (der forlod bandet i foråret 2015) udgav i marts 2016 "Mind of Mine" og udgiver i år sit andet soloalbum, der kommer til at hedde "Zayn Malik". 

Niall Horan, 24, sendte sit soloalbum på gaden september 2016, og det havde titlen "Flicker".

Harry Styles, 24, opkaldte sit solalbum efter sig selv, og det udkom i maj 2017. 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close