Liam Payne og Cheryl maner rygter om brud i jorden

Cheryl og Liam Payne har dannet par siden 2016.

Cheryl og Liam Payne har dannet par siden 2016.

Foto: All Over Press

Rygter om, at forholdet mellem sangeren Cheryl, 34, og hendes ti år yngre kæreste Liam Payne snart er forbi, har floreret den seneste uges tid, men de rygter manede parret selv i jorden ved at gå sammen på den røde løber til BRIT Awards onsdag aften i London. 

Smilene var store og blikkene kærlige da parret, der sammen har sønnen Bear på knap et år, gik på den røde løber. 

Til selve prisuddelingen spurgte aftenens vært Jack Whitehall ind til parrets sexliv med henvisning til, at Liam Payne synger sammen med Rita Ora på soudtracket til "Fifty Shades Freed".

- Du optræder seneere, sangen fra "Fifty Shades"-filmen, det bliver vovet... er der et "safe word", spurgte Jack Whitehall og hentyder til, at "safe word" er et kodeord man bruger under S/M, når legen bliver for heftig.

- Hun ved, hvad det er, svarede Liam Payne, hvortil Cheryl svarede:

- Du må ikke stoppe!

Ifølge Daily Mail var kærlighedsfesten til BRIT Awards "bare et stunt".

- Cheryl og Liams venner siger, at det ikke går godt mellem dem og har gjort det klart, at deres forhold snart ender, afslører en insider. 

- Men han skulle promovere en single, og Liam ville ikke gå glip af muligheden, og at have Cheryl med gav ham bare mere opmærksomhed, fortæller kilden og grunden til, at Cheryl var ved sin kærestes side. 

- De prøver at få tingene til at fungere og vil gerne være sammen til deres søn Bears fødselsdag næste måned. Men tingene er meget anspændte, lyder det fra kilden. 

Det var tidligere i denne uge, at rygterne om, at Cheryl og Liam Paynes forhold hang i en tynd tråd, dukkede op

Knap 12 måneder efter deres søn kom til verden, hænger parrets forhold angiveligt i en tynd tråd, og Daily Mail mener at vide, at det kun er et spørgsmål om uger, før parret melder ud, at de er gået hver til sit. 

- Det er meget sørgeligt, de har arbejdet på at få det til at fungere. De er desperate efter at give det en chance til, men de er absolut på bruddets rand, afslører en kilde til Daily Mail.

Det er især Liam Paynes travle arbejdsprogram, der skaber spændinger i forholdet. Den 24-årige sangtrold er i gang med at opbygge sin solokarriere og har netop været på turné i USA, ligesom han også har promoveret sin sang på "Fifty Shades Freed"-soundtracket, som han har indspillet med Rita Ora

Derfor har Cheryl ofte været alene i parrets hjem i Surrey med sønnen Bear. 

- Problemets kerne er, at Liam er meget væk. Cheryl har altid været indforstået med, at han blev nødt til at arbejde hårdt og være væk, men realiteten er, at det ikke er nemt at håndtere. Deres forhold hænger i en tynd tråd. De er begge knuste, forklarer kilden til Daily Mail

En anden kilde bekræfter over for Daily Mail, at Cheryl og Liam Payne kæmper for deres forhold. 

- De vil begge desperat have det til at fungere, men det ser ikke ud til, at tingene går, som de ønskede, lyder det fra insideren. 

- Deres primære bekrymring er, at de vil sikre sig, at Bear bliver ved med at være den glade, lille dreng, som han er. 

Se Cheryl og Liam Payne til BRIT Awards i galleriet: 

Cheryl og Liam Payne til BRIT Awards

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close