Hollywood14. oktober 2015

Forældrene bekræfter: Liam Payne går solo

Forud for One Directions annoncerede pause er de fire medlemmer i fuld gang med planlægningen, og nu bekræfter Liam Paynes forældre hans solokarriere.

Liam Payne One Direction

Vi har hørt tonsvis af rygter om Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson og Niall Horan, efter One Direction afslørede, at gruppen til marts tager en pause på et år. Nu har Liam Paynes forældre så bekræftet det, vi har hørt om den populære sanger og sangskriver.
- Liams forældre har haft en sludder om deres søns store planer, og afsløret, at Big Piano (Liam, red.) helt sikkert har S-ordet på hjernen. Jep. Solo, skriver Sugar Scape. Liam Paynes far siger til lokalavisen Express & Star, at Liam allerede er i fuld gang med arbejdet. - Jeg har hørt noget af det, han har lavet i studiet, og det er ret stærkt, afslører Liams far, Geoff Payne.
- Og jeg er diplomatisk her. Gennem årene har jeg set ham vokse som kunstner, set ham lære at skrive sange. Han skrev nok 50 procent af de sidste to One Direction-album, og han har allerede mixet musik for andre performere. Udover at skrive sange til One Direction, har Liam Payne før arbejdet alene under navnet Big Payno og Payno, hvor han har mixet sange for andre, som for eksempel nummeret "I Don't Care" til Cheryl Versini-Fernandez (tidligere Cheryl Cole). Liam Payne har også været med til at skrive Cheryls sang "I Won't Break", ligesom han har et samarbejde med pgiegruppen Fifth Harmony. Hans seneste projekter involverer Juicy J, DJ Mustard og Miguel, og Liam har blandt andet også været i studiet med Pharrell Williams. Man kan i hvert fald ikke sige, han ligger på den lade side, den kære Liam Payne.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold