Hollywood26. oktober 2015

Kærligheden brast: Liam Payne er blevet single

One Direction-sangeren Liam Payne har brudt med Sophia Smith.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/liam_payne_sophia_smith.jpg
 All Over

Det var et af de stjernepar, som fans heppede allermest på, men nu er det altså ovre mellem Liam Payne og Sophia Smith.

- Liam og Sophia er gået fra hinanden, fortæller en insider til Daily Mail.

- Liam er utroligt trist, men han vil holde sig beskæftiget. Han håber virkelig, at alle vil respektere både hans og Sophias privatliv og stoppe med at spekulere.

One Direction-sangeren har før fundet sammen med Sophia Smith igen, efter parret havde slået op, og mange Directioners håber, at det også er tilfældet denne gang.

- Liam og Sophia har skændtes før og er gået tilbage til hinanden, så forhåbentlig er det en af de gange, forklarer en kilde til avisen The Sun.

- De er et fantastisk par, men nogle gange oplever de, at deres livsstile - hvor han flyver verden rundt som popstjerne, og hun læser på universitetet i Birmingham - ikke altid passer sammen.

Liam Payne og Sophia Smith havde eller talt om at blive gift. Det afslørede stjernen så sent som i sidste måned:

- Vi har snakket om ægteskab, men det virker til at være lidt tidligt for os som 22-årige. Sophia har brug for at gøre det, hun gerne vil. Jeg vil ikke have, at hun bliver sådan en hjemmegående kæreste, som ikke rigtig laver noget.

Sophia Smith slettede i weekenden alle billeder af Liam Payne fra sin Instagram, og sådan fik pressen først nys om bruddet, som nu er blevet bekræftet. Liam selv har kommenteret bruddet på Twitter, hvor han skriver:

- Jeg elsker, hvordan musik altid er der for én, når man har mest brug for det.

Bruddet sker kort efter, at One Direction måtte aflyse en koncert, fordi Liam payne havde et panikanfald. Det skete tirsdag i sidste uge, hvor berømmelsens pres angiveligt blev for meget for den 22-årige stjerne.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold