Rygterne fortsætter: Har Miley Cyrus aflyst brylluppet?

Miley Cyrus og Liam Hemsworth mødtes under optagelserne til \

Miley Cyrus og Liam Hemsworth mødtes under optagelserne til "The last song" i 2009. I 2012 blev de forlovet for derefter at gå fra hinanden to år senere.

Foto: All Over

Er Miley Cyrus, 25, og Liam Hemsworths, 28, kærlighed på kollisionskurs? Og er der så meget knas, at Miley Cyrus har aflyst brylluppet, fordi kendis-parret ikke kan blive enige om, hvordan de skal have børn?

Ja, mener en kilde tæt på parret.

Over for ugebladet OK! Australia fortæller kilden, at Liam Hemsworth er klar til at falde til ro og få børn nu, men sådan har Miley Cyrus det ikke. Og derfor er der altså nu knas mellem de to.

- Han vil gerne have børn og ønsker ikke at blive ved med at udsætte det, men det er ikke sådan Miley har det… han er knust.

- Miley blev ved med at udskyde brylluppet, og Liam blev mere og mere træt af det. De har ikke haft det godt sammen i noget tid, fortæller kilden og tilføjer, at Miley ”ikke rigtig ønskede at blive gift”.

My little angel and I.

Et opslag delt af Liam Hemsworth (@liamhemsworth) den

Desuden har Miley Cyrus for nyligt slettet alt på sin Instagram-profil og altså også billederne af Liam Hemsworth. Det har også fået flere til at spekulere i, om der var problemer mellem parret.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth mødte hinanden i 2009 og få år senere – i maj 2012 – afslørede de, at de var blevet forlovet. Parret røg dog ind i noget af en krise, og året efter gik de hver til sit.

Miley Cyrus begyndte at date Patrick Schwarzenegger og Stella Maxwell, mens Liam Hemsworth blev sat i forbindelse med Maika Monroe og Eiza Gonzalez.

De to turtelduer kunne dog ikke undvære hinanden, og de fandt sammen igen i 2016. Men nu er der altså noget, der tyder på, at forholdet knaser igen.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth (billeder af dem sammen)

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close