Lamar Odom afslører: Ville aldrig gå tilbage til Khloé igen

Foto: All Over

Det var i den grad et stormbrust ægteskab Lamar Odom og Khloé Kardashian havde. 

De to blev gift i 2009 efter at have datet i relativt kort tid. 

I starten virkede alt da også som idyl hos parret, men så begyndte skandalerne at rulle ind. 

I 2013 søgte Khloé om skilsmisse. Den blev dog annulleret, da Lamar Odom i 2015 var tæt på at miste livet efter en overdosis af stoffer i Las Vegas. 

Selvom han her havde festet med masser af stoffer og prostituerede, valgte Khloé at annullere skilsmissen og være ved basketballstjernens side igennem kampen tilbage til livet. 

Det blev heldigvis en kamp, Lamar vandt. Men ikke lang tid efter, der var bedring at spore hos ham, blev skilsmissen gennemført. 

I dag er Lamar kommet på den anden side af sin afhængighed, og i et interview med "The Wendy Williams Show" taler han nu ud om sit forhold til sin ekskone og hendes familie. 

- Jeg ville ikke finde sammen med Khloé igen, hvis det var en mulighed. Det siger jeg ikke for at fornærme hende - det er bare bedst for os. Vi er nødt til at holde en distance, siger han. 

Der er dog især én i Kardashian-familien, Lamar Odom savner. 

Khloés lillebror, Rob Kardashian, havde et meget tæt forhold til Lamar, men de to taler ikke sammen mere. 

- Vi var tætte. Han her et barn, og jeg har aldrig mødt hans barn eller noget. Jeg tror måske ikke vi taler sammen mere, fordi jeg har såret hans søster så meget. Jeg ved det ikke. Hvis hun var min søster, ville jeg også have et problem med mig, siger han. 

I dag er Khloé Kardashian kærester med en anden basketballspiller - Nemlit Tristan Thompson. 

Der har flere gange været rygter om både graviditet og bryllupsplaner mellem de to, men der er endnu intet, der er bekræftet. 

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af Khloé og Lamar sammen: 

Khloe og Lamar

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close