Hollywood18. marts 2015

Læge advarer Kim Kardashian: For meget sex

Kim Kardashians læge mener, at den smukke kvinde er for aktiv på lagnerne med Kanye West.
Af af
Kim Kardashian gør alt det, man ikke må, hvis man vil være gravid.
Kim Kardashian gør alt det, man ikke må, hvis man vil være gravid.
 Foto: All Over
Det er vist ikke længere gået nogens næse forbi, at Kim Kardashian gerne vil have barn nummer to med manden, Kanye West. De to har allerede datteren North, og de forsøger på livet løs at blive gravide med nummer to.

LÆS OGSÅ: Amalie udfordrer Kim Kardashian

Faktisk har Kim Kardashian afsløret, at hun har sex med sin udkårne op til 15 gange om dagen i forsøget på at få en lillebror- eller søster til North. Men nu advarer hendes læge!

- Min læge siger, at han mener, at jeg får for meget sex. Han siger en gang er "stærkere" … så vi har prøvet alt, siger 34-årige Kim Kardashian, som ikke kan forstå, at hun ikke er blevet gravid endnu. Og derfor er hun stoppet med at følge alle mulige råd - fordi hun håber, at hun så kan blive gravid.

Kim Kardashian og Kanye West håber, at North snart kan få en bror eller søster. (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/78ceec970907471dadae2e12af8beef3.jpgLÆS OGSÅ: Galleri: Kim Kardashian som blondine

- Jeg har gjort alt I forsøget på at blive gravid. Der er en liste af ting, som man ikke bør gøre, og det har jeg gjort de sidste otte til ti måneder, så jeg forstår det ikke. Nu gør jeg det, jeg har lyst til - inklusiv at få farvet mit hår platinblond. Nu håber jeg, at jeg bliver gravid, når jeg gør alt det, jeg ikke må. Jeg vil ikke længere gennemtænke alt.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian svinet til

Sponsoreret indhold