Hollywood5. marts 2015

Kim Kardashian svinet til

Sharon Osbourne er meget utilfreds med Kanye West og fruens opførsel.
Af af
Kim Kardashian får på puklen over tøjvalg til datteren.
Kim Kardashian får på puklen over tøjvalg til datteren.
 Foto: All Over
Hun er ikke bleg for at sige sin mening - Ozzy Osbournes kone, Sharon - og hun langer gerne ud efter den ene og den anden, hvis hun mener, de fortjener det.

LÆS OGSÅ: Amalie udfordrer Kim Kardashian

Denne gang er det Kim Kardashian, der står for skud. Og grunden er, at Kims og Kanye Wests datter, North, blliver klædt i pels.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian ser kjolen som hvid og guld

- Jeg ved, at PETA (dyrevelfærdsorganisation, red.) har bedt Kardashian-familien om at stoppe. North er ikke tilbehør. Hun burde ikke blive proppet i grimt couture-tøj … Pels gør mig fysisk syg, at det at bære pels er en totalt forældet måde at vise andre, at du har mange penge, lyder det fra Sharon Osbourne ifølge fishwrapper.com.

Sharon Osbourne raser. (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/839fd41406ba4dbcb8e34a2bd66f5705.jpgLÆS OGSÅ: Osbourne afslører: Jeg blev indlagt på den lukkede

Men det er nok en krig på meninger, hvor ingen af parterne kommer til at give sig. Sharon Osbourne er erklæret pelsmodstander, mens Kim Kardashian sætter pris på varme og smukke pelse. Og mon ikke Kim, er ret ligeglad med, hvad Sharon mener, når det kommer til stykket.

North (her på armen af sin far, Kanye West) skal ikke være en påklædningsdukke, mener Sharon Osbourne. (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5a4309b40bc040d29702d138b83fec89.jpg

Sponsoreret indhold