Midt i triumfen: Lady Gaga ramt af tragedie

Foto: MEGA

Lige nu vælter Lady Gaga sig i hæder og succes efter hendes rolle i biografhittet "A star is born".

Men samtidig med, at den blonde sanger og skuespiller modtager diverse priser, er hun blevet ramt af en stor tragedie.

Lady Gagas hest Arabella er nemlig død.

Det afslører stjernen på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Goodbye, my angel

Et opslag delt af Lady Gaga (@ladygaga) den

- Jeg er så beæret og velsignet at have vundet både ”bedste sang” og ”bedste skuespillerinde” med Glenn Close her til aften (til Critics Choice Awards red.). Mit hjerte eksploderer af stoltheden. Men det gør mig ked af det, at jeg lige efter showet fik at vide, at min kære engel af en hest, Arabella, er ved at dø, indleder Lady Gaga sin meget følelsesladede hyldest til sin hest.

Vil sige farvel

Superstjernen nåede altså slet ikke at fejre sin store triumf til "Critics Choice Awards", hvor hun hev hele to priser hjem.

Lady Gaga havde nemlig travlt med at komme hjem.

- Jeg skynder mig hen til hende nu for at sige farvel. Hendes navn betyder ”at falde til bøn”. Hun er og var en smuk hest. Vores sjæle var én. Når hun havde ondt, havde jeg det også, skriver den blonde skønhed til sin nu afdøde hest.

Artiklen fortsætter under billedet...

Og man bliver da også hurtigt klar over, at hitmageren havde et særligt forhold til sin elskede hest.

- Jeg kommer aldrig til at glemme de øjeblikke, vi delte. Lange ture sammen i galop gennem kløfterne. Fodre hende med cookies. Hun vil altid være en del af mig. Jeg er så ked af det. Men jeg ønsker for hende, at hendes smerter slutter, og himlens porte åbner sig for dig. Jeg elsker dig, runder Lady Gaga sin lange farvelhilsen til Arabella af.

Man må håbe, at den knuste skønsanger er kommet sig over tabet, når det største awardshow af dem alle, Oscar, bliver afholdt til februar.

Her er Lady Gaga sammen med skuespillerkollegaen Bradley Cooper og resten af holdet bag "A star is born" spået store chancer for at løbe med en eller flere af de gyldne statuetter.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close