Kendt skuespiller tigger og beder – lad min baby være i fred!

Foto: MEGA

I hemmelighedsfulde Hollywood, er de kendte ikke meget for at dele privatlivet. Og slet ikke når det kommer til deres små guldklumper.

Det har for nylig ramt den smukke skuespiller Diane Kruger og hendes skuespillermand Norman Reedus i en sådan grad, at Kruger har været på tiggerknæ for internettet.

I forbindelse med, at en serie af paparazzibilleder der blev taget af den tyske skønhed og hendes datter gik viralt, hastede hun ind på Instagram og skrev en længere børn.

- Kære fans, kære ikke-fans, kære paparazzi og alle med en samvittighed. Vi er lige blevet tagget i de her paparazzibilleder af vores datter og jeg. Disse billeder blev taget uden samtykke, og de udstiller en sårbar og uskyldig baby, skriver ”Inglorious Basterds”-skuespilleren, hvis datter kom til verden i november måned, og fortsætte med sin bøn:

- Vi forstår at nogle mennesker gerne vil se billeder af vores datter, men vi som forældre ønsker intet andet end at lade vores datter vokse op privat i sikkerhed. Jeg og Norman Reedus vil venligst bede jer om ikke at resposte disse billeder, og hjælpe os med at opnår det mål. Hvem end der allerede har postet dem, please tag dem ned. Please sæt dig i vores sted. Vi er bare ligesom alle andre forældre, der ønsker det bedste for vores barn. Tak for jeres støtte, skriver moderen til et billede, hvor datterens ansigt er dækket med rød farve.

Kruger og manden Norman er langt fra de eneste der holder deres børn helt for dem selv. Bare her i Danmark holder stjerner som Silas Holst, Johannes Nymark og Laus Højbye aktivt deres børn HELT væk fra kameraets blitzlys.

Mens andre Hollywoodstjerner som blandt andre George Clooney, Christina Applegate, J-LO, Cardi B, Ryan Gosling og Eva Mendes, også gør alt i deres magt for at holde babyerne væk fra paparazzier, hvilket er et noget sværere job i guds eget land end herhjemme i lille Danmark.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close