41-årige Diane Kruger er gravid

Diane Kruger på den røde løber til dette års filmfestival i Cannes.

Diane Kruger på den røde løber til dette års filmfestival i Cannes.

Foto: All Over Press

Rygterne om, at 41-årige Diane Kruger venter sig har svirret siden filmfestivalen i Cannes i midten af maj, og den skulle være god nok. 

Amerikanske Us Weekly har af flere kilder fået bekræftet, at skuespilleren og hendes kæreste, den 49-årige skuespiller Norman Reedus, venter deres første barn sammen. 

Rygterne om, at den smukke skuespiller ventede sig, opstod da hun var til filmfestival i Cannes, og skuespilleren var klædt i en række meget løse kjoler, hvilket satte gang i rygterne om, at hun ventede sit første barn. 

Hun gik på den røde løber i Cannes til premieren på "Sink Or Swim", og Kruger, der er lidt af en modedronning i Cannes, var hoppet i en løs, lyseblå robe.

De andre outfits, hun blev set i, var heller ikke ligefrem kropsnære. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Prøver Diane Kruger på at skjule en voksende mave? Foto: All Over Press

- Hun har haft meget løse kjoler på til indtil videre tre events her i Cannes og også til Met Gala, fortalte en kilde til Page Six.

Kilden tilføjede også, at skuespilleren holdt sig til vand til events, hvor rosé og champagne ellers flød i stride strømme. 

Diane Kruger har siden 2016 dannet par med "The Walking Dead"-stjernen Norman Reedus, 49. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Diane Kruger sammen med Norman Reedus. Foto: All Over Press

Før det dannede hun i et årti par med "Dawson's Creek"-stjernen Joshua Jacksom. Parret blev aldrig gift og fik heller ikke børn sammen. 

Hvis Diane Kruger er gravid, kommer han/hun til at være halvsøskende med Helena Christensens 18-årige søn Mingus. Den danske supermodel dannede i fem år par med Norman Reedus frem til 2003, hvor de gik fra hinanden. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Helena Christensen med Norman Reedus i 1999. Foto: All Over Press

Helena Christensen med sønnen Mingus. Foto: All Over Press

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close