Åleslank Celine Dion: Lad mig være i fred

Foto: MEGA

Der er mange forskellige måder at overkomme sorg på, og ”My Heart Will Go On”-sangerinden har formået at nærmest transformere sig, efter hendes mand René Angélil gik bort tilbage i 2016.

Ikke bare er hun blevet stor fan af haute coture-mode og frekventerer glædeligt modeugerne rundt omkring i verden - og de dertilhørende fester - men hendes krop efterligner også mere og mere modellerne, der bærer tøjet.

50-årige Dion har nemlig tabt sig en hel del de sidste år, og selv om stjernen stadig er skøn som altid, så har den store opmærksomhed om hendes krop mildest talt tærret på humøret.

- Om jeg kan lide det eller ej, gider jeg ikke snakke om. Lad være med at tage et billede, sagde canadieren under modeugen i Paris, ifølge People.com.

- Hvis du kan lide det, så kommer jeg. Hvis ikke, så lad mig være i fred, fortsatte hun.

Artiklen fortsættes under billedet...

Den slanke figur og nyfundne interesse for design er dog ikke det eneste nye ved sangerinden. Der er nemlig et mandligt bekendtskab, som har fulgt hendes side til offentlige begivenheder det seneste stykke tid.

Danseren Pepe Munoz, der også danser i baggrunden af den verdenskendte madame, er pludselig kommet på folks læber efter at være blevet set adskillelige gange med hende.

- Vi er venner. Vi er bedste venner. Selvfølgelig krammer vi og holder i hånd og går ud sammen, så det ser folk jo, fortæller Dion, der altså nægter at hende og Munoz er i et forhold, til gengæld gør det hende ikke noget, at folk tror det.

- Jeg har ikke noget imod det, for han er flot, og han er min bedste ven, fortsætter hun.

Hvis den slanke canadier nu alligevel har en ting for sin danse-dreng, så viser det altså, at hun ikke aldersmæssigt har en type.

Artiklen fortsættes under billedet...

Sangerens afdøde mand og manager var nemlig 23 år ældre end hende, og var i øvrigt den eneste mand hun nogensinde havde kysset, mens den nye unge ”ven” er 34 år gammel, og altså 16 år yngre end Celine.

Som sagt, er der sket lidt med den gode Celine Dion de sidste par år. Kæmpe vægttab, vilde fester og en ung fyr under armen. Vi glæder os til at se, hvad det næste bliver.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close