Celine Dion sørger over mand: Den eneste jeg har kysset

(Foto: All Over Press)

I januar i år måtte hitsangerinden Céline Dion sige farvel til sit livs kærlighed, manageren René Angélil, der gennem længere tid havde kæmpet en hård kamp mod strubekræft.

Det tragiske dødsfald fylder fortsat meget i sangerindens bevidsthed, og allerede før René Angélil gik bort, var sygdomsforløbet meget svært at tackle for Céline Dion og resten af familien.

- Før han gik bort, var det meget, meget svært for os alle. Det var særligt svært for mig at se, at manden i mit liv døde en lille smule mere for hver dag, siger Céline Dion i et interview med CBS News, der mødtes med sangerinden under en koncert i Las Vegas.

I interviewet fortæller hun også, at René Angélil, som hun var gift med i 21 år, er den eneste mand, hun nogensinde har elsket. Men på trods af den hårde tid efter dødsfaldet var det også en lettelse for hende, da han gik bort.

- Jeg har aldrig kysset en anden mand i mit liv. Han var min livspartner, og vi var et. Så da han ikke længere led, sagde jeg til mig selv, at han er okay, og at han ikke fortjener at lide, siger sangerinden til CBS News.

Den canadiske megastjerne delte tilbage i januar den forfærdelige nyhed om mandens dødsfald på sin Twitter-profil. Senere aflyste hun sine planlagte shows for at håndtere den store sorg i fred og ro.

Siden da har sangerinden, der står bag "Titanic"-hittet "My Heart Will Go On", flere gange talt åbent om sorgen, der ramte hende og resten af familien. Da Céline Dion i februar trådte på scenen igen, brugte hun anledningen til at hylde sin afdøde mand.

Parret blev gift i 1994, og de nåede at fejre 21 års jubilæum måneden før, René Angélil døde. Sammen har de tre børn.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close