Hollywood 29. februar 2016

Kylie Minogue i krig med Kylie Jenner

Sangeren Kylie Minogue raser over, at Kylie Jenner prøver at gøre navnet Kylie til sit varemærke
Foto: All Over

Der er en verden til forskel på Kylie Minogue og Kylie Jenner – det mener 47-årige Kylie Minogue, som er særdeles rasende over, at Kylie Jenner prøver at gøre navnet ”Kylie” til sit personlige varemærke.

Den australske sanger mener, at reality-stjernen fuldstændig udvander hendes navn, hvis hun får lov til det. Minogue har derfor sendt papirer til retten for at stoppe Jenner-pigen i at gøre ”Kylie” til sit varemærke.

18-årige Jenner og hendes mor Kris Jenner sendte papirer ind sidste maj for at sikre, at Jenner kunne gøre navnet til sit.

AOP

Kylie Jenner er ikke populær hos Kylie Minogue. (Foto: All Over)

Men dokumenter fra retten viser ifølge Mirror, at Kylie Minogue ikke vil tillade det, da hun ser Jenner som “En sekundær TV-personlighed, som bare har været en del ag “Keeping Up With The Kardashians” som en birolle”.

47-årige Minogue har allerede selv adskillige varemærker – inklusive ”Kylie”, som bliver brugt i forbindelse med underholdning og uddannelse. Hun har også ejet domænet Kylie.com siden august 1996 – et år før Kylie Jenner overhovedet blev født. Derfor mener sangeren ikke, at Kylie Jenner skal have ret til navnet. 

mit se og hør

Sponsoreret indhold