Hollywood29. februar 2016

Kylie Minogue i krig med Kylie Jenner

Sangeren Kylie Minogue raser over, at Kylie Jenner prøver at gøre navnet Kylie til sit varemærke
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kylie_minogue.jpg
 Foto: All Over

Der er en verden til forskel på Kylie Minogue og Kylie Jenner – det mener 47-årige Kylie Minogue, som er særdeles rasende over, at Kylie Jenner prøver at gøre navnet ”Kylie” til sit personlige varemærke.

Den australske sanger mener, at reality-stjernen fuldstændig udvander hendes navn, hvis hun får lov til det. Minogue har derfor sendt papirer til retten for at stoppe Jenner-pigen i at gøre ”Kylie” til sit varemærke.

18-årige Jenner og hendes mor Kris Jenner sendte papirer ind sidste maj for at sikre, at Jenner kunne gøre navnet til sit.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/21.22307074.jpg
 AOP

Kylie Jenner er ikke populær hos Kylie Minogue. (Foto: All Over)

Men dokumenter fra retten viser ifølge Mirror, at Kylie Minogue ikke vil tillade det, da hun ser Jenner som “En sekundær TV-personlighed, som bare har været en del ag “Keeping Up With The Kardashians” som en birolle”.

47-årige Minogue har allerede selv adskillige varemærker – inklusive ”Kylie”, som bliver brugt i forbindelse med underholdning og uddannelse. Hun har også ejet domænet Kylie.com siden august 1996 – et år før Kylie Jenner overhovedet blev født. Derfor mener sangeren ikke, at Kylie Jenner skal have ret til navnet.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer.png
 mit se og hør

Sponsoreret indhold