Hollywood20. februar 2011

Kylie Minogue: Rasende på dansk skomager

Læs her, hvordan hun straffede ham
Kylie mener åbenbart, at hendes sko er en diskretionssag
Kylie mener åbenbart, at hendes sko er en diskretionssag
 Foto: All Over

Fredag fik skomageren Jack Madsen indleveret fem par håndlavede Dolce & Gabbana-støvler fra selveste Kylie Minogue i sin hælebar i Herning.

Det mente han, var en sjov, lille historie, som måske kunne interesse det lokale Folkeblad. Det gjorde historien, men senere blev den sendt videre til Ritzau og derfra citeret i mange danske medier.

Læs også: 41 år og frækkere end nogensinde

Det gjorde den australske popsild rasende, og som straf blev Jack Madsens navn streget fra VIP-listen, som han ellers var kommet på, til lørdagens show i Herning.

- Jeg fik jo en opringning om, at det var krænkelse af privatlivets fred og blah blah blah. At den her branche krævede en vis diskretion, som jeg desværre ikke magtede at beherske, siger skomageren til B.T.

Læs også: Englands mest magtfulde kendis

- Jeg har lige siddet og haft det dårligt og er lidt ked af det. For jeg har ikke været ude i et ærinde med at gøre hende ked af det eller krænke hende. Havde jeg fået at vide af hendes manager, at det var under fuld diskretion, så havde jeg da ikke sagt et ord, forklarer han.

Kylie Minogues koncert lørdag aften, der altså ikke blev overværet af Jack Madsen, har fået blandede anmeldelser dagen derpå.

Sponsoreret indhold