Hollywood 30. juni 2016

Nu kysser de: Kylie Jenner og Tyga ER sammen IGEN

Kylie Jenner har delt flere billeder, der viser at hun helt sikkert er sammen med Tyga - igen. Og nu kysser de. Se billederne i galleriet øverst!

Kylie Jenner og Tyga stort galleri

De kunne altså ikke holde sig væk fra hinanden. 18-årige Kylie Jenner og 26-årige Tyga brød ellers med hinanden for et par måneder siden.

Efterfølgende blev Kylie kædet sammen med rapperen PartyNextDoor, og Tyga blev set med en pige, der lignede Kylie en hel del. Men rigtig kærlighed dør ikke. Og Tyga var også ude og sige, at de sagtens kunne finde sammen igen.

I sidste uge var de så på date sammen, da Kanye West præsenterede sin omtalte nøgenvideo. Kylie og Tyga ankom sammen, og siden er de blevet spottet sammen flere gange. Venner har også udtalt, at de ikke kunne holde sig fra hinanden, og nu har Kylie Jenner også selv delt en række billeder, der så absolut bekræfter, at forholdet helt sikkert er ”back on!”

Tyga var nemlig også med, da Kylies storesøster Khloe holdt fødselsdag mandag aften, og der fik parret taget en række billeder - som Kylie selvfølgelig har delt.

Hvad mener I? Er Kylie og Tyga et godt par? Deltag i afstemningen under billederne - og se mange flere billeder af parret sammen i galleriet øverst.

Kylie Jenner har også delt dette billede af sig selv og Tyga - med ure, som de begge så rigeligt har vist frem på sociale medier før. 

Sponsoreret indhold