Ups! Kylie Jenner i trusseproblemer

Kylie havde tydelige problemer, da hun skulle stige ud af sin sportsvogn i søndags, da hun skulle spise middag med sin mor og søster.

Kylie havde tydelige problemer, da hun skulle stige ud af sin sportsvogn i søndags, da hun skulle spise middag med sin mor og søster.

Foto: All Over

Det er ikke altid lige nemt, når man gerne vil vise sin fancy sportsvogn frem, men samtidig gerne vil have en meget lille kjole på. 

For når man skal ud af bilen, så kommer man nemt til at flashe sine trusser til hele verden og de mange fotografer, der står klar til at tage ens billede. 

Et klassisk Hollywood-problem, som vi ser igen og igen og igen og igen... Ja, I forstår, hvad vi mener. 

I søndags var det så Kylie Jenners tur til at opleve et trusseflash. Eller næsten i hvert fald. 

Da hun skulle til middag med sin søster, Kendall, og mor, Kris Jenner, på Craig's i Hollywood, besluttede hun sig nemlig for at tage en af sine mange fancy biler til restauranten.

Men måske hun skulle have valgt en anden kjole, for hendes meget kort pallietkjole gjorde nemlig, at da hun skulle ud af bilen, så kunne man se lige op.

Heldigvis er Kylie en hurtig og kløgtig pige, så hun skyndte sig at placere en hånd lige i skridtet. Så kunne man i hvert fald ikke se hendes trusser længere.

Det er ikke første gang, at Kylie er i trusseproblemer på grund af for lidt tøj og for lave biler, så spørgsmålet er bare:

Hvornår mon hun lærer det? 

Du kan se billederne i galleriet herunder, og så kan du også se billeder af Kendall og Kris, der er lidt mere anstændigt klædt på

Kylie Jenner i trusseproblemer - Juni 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close