Hollywood11. maj 2017

Kourtney får taget nøgenbilleder, og så bliver Kylie jaloux

Da Kourtney Kardashian fyldte 38 år tilbage i april, fejrede hun det med et nøgenbillede. Fotoet var taget, mens hendes søstre kiggede på, og specielt Kylie Jenner blev jaloux på storesøsteren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_76.jpg
 Screendump: E!

Da Kourtney Kardashian fyldte 38 år i sidste måned, fejrede hun det med et pivfrækt nøgenbillede.

Billedet blev taget, da familien tidligere på året var en tur i Costa Rica. Og hendes søstre kiggede på, mens hun fik taget det afslørende billede.

At Kourtney fik taget nøgenbilleder på ferieturen var noget, der gjorde Kylie Jenner jaloux. Det kan man se i det afsnit af "Keeping up with the Kardashians", der bliver vist i USA på søndag.

- Så du skal virkelig være nøgen, spørger Kylie Jenner i klippet. - Ja, hvad mener du, er Kourtneys svar til Kylie, og så kommer hun ellers med en opfordring til lillesøsteren. For de kan da lige tage en lille slåskamp. For sjov selvfølgelig. Hvorefter de går til den i haven. Måske lidt for meget til den.
Artiklen fortsætter under videoen
- Av, det her ikke en fake-slåskamp. Du slog mig i patten, råber Kylie. Heldigvis for de to søstre, så kommer Khloé og stopper dem, hun mener nemlig, at Kourtney skal fokusere på sit photoshoot. Så Kourtney smider tøjet og hopper i poolen, hvorefter fotografen går i gang med at skyde billeder. - Hvad helvede. Jeg er så jaloux, er noget af det sidste Kylie Jenner siger i klippet. Kourtney er i det hele taget ikke bange for at vise sig frem. Da hun for nyligt var i Mexico viste hun nemlig masser af underboob. Det kan du se i galleriet herunder

Kourtney Kardashian og hendes underboob

Sponsoreret indhold