Hollywood13. februar 2018

Kylie Jenner er klar til endnu en baby

Den 1. februar blev Kylie Jenner mor til Stormi Webster, og realitystjernen er allerede klar til igen at blive gravid og føde et barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.22452055.jpg
 Foto: All Over Press

I starten af denne måned brød Kylie Jenner, 20, flere måneders stilhed og bekræftede, at hun 1. februar var blevet mor til en pige.

I den rørende graviditetsvideo, som hun offentliggjorde i forbindelse med fødslen af sin datter, fortæller hendes veninder også, at det har været Kylie Jenners drøm at blive mor, siden hun var 15 år. Og nu mener det amerikanske ugeblad In Touch da også at vide, at Kylie Jenner er klar til at gøre Stormi Webster til storesøster.

Ifølge In Touch har det at blive mor fuldt ud levet op til hendes forventninger, og nu kan hun ikke vente med at blive gravid igen.

- Hun har grædt af glæde. Hun kan slet ikke tro, hun er mor, fortæller en kilde til In Touch, der tilføjer, at hvis det står til Kylie, så bliver hun gravid igen så hurtigt som muligt.

- Dette er den første af mange babyer for Kylie, lyder det fra insideren.

- Ingen vil blive overraskede, hvis hun fik en til baby næste år, siger kilden.

Ifølge In Touch falder det Kylie meget naturligt at være mor, men hun får dog også hjælp af både Kris Jenner og en barnepige.

- Kylie er meget beskyttende og hysterisk, når det kommer til bakterier: Hun har hyret ekstra sikkerhed og vil ikke have fremmede i nærheden af babyen, forklarer In Touchs kilde.

- Hun tillader kun, at hendes bedste venindeJordyn Woods og den nærmeste familie møder hendes datter.

Det var søndag, kort før Super Bowl skulle begynde, at den yngste "Keeping Up With the Kardashians"-søster afslørede, at hun havde født "en smuk og sund datter".

Indtil da havde Kylie holdt graviditeten hemmelig og ikke på noget tidspunkt bekræftet, at hun var gravid.

Hun undskyldte over for sine fans, at hun havde holdt dem hen, men fortalte, at hun havde holdt den glædelige begivenhed hemmelig, fordi hun havde brug for at forberede sig på den livslange rolle som mor på den mest positive, stress-fri og sunde måde, hun kunne forestille sig, og det var ved kun at afsløre over for de allernærmeste, at hun ventede sig.

- Jeg vidste, at barnet i min mave ville kunne føle, hvis jeg var stresset, så jeg holdt det hemmeligt for den lille piges skyld, siger Kylie, der selv har været en offentlig person, siden hun var blot ni år gammel.

Om graviditeten siger hun, at det havde været den smukkeste, inspirerende og omvæltende oplevelse i hendes liv, og at hun rent faktisk "kommer til at savne det".

Kylies halvsøster, Kim Kardashian blev via en rugemor mor til sit tredje barn, datteren Chicago, i januar, og hendes anden halvsøster Khloé Kardashian er sat til at føde i marts.

Sponsoreret indhold