Kreative Cameron Diaz: Datterens fulde navn afsløret

I en alder af 47 år er Cameron Diaz blevet mor for første gang.

I en alder af 47 år er Cameron Diaz blevet mor for første gang.

(Foto: MEGA)

Lige efter nytår afslørede 47-årige Cameron Diaz ganske overraskende, at hun var blevet mor for første gang

Udover at dele datterens fornavn Raddix, var parret ganske fåmælte omkring detaljerne om, hvornår og hvordan deres datter var kommet til verden. 

Billeder fra sommeren og efteråret 2019 afslørede nemlig, at Diaz ikke så gravid ud, og kort efter kom det frem, at datteren var kommet til verden via en surrogatmor

Nu har The Blast så fået indblik i datterens fødselsattest, der kan afsløre flere detaljer om datterens fødsel. 

Dokumentet afslører, at datteren kom til verden den 30. december 2019 kl. 13.58 på Cedar's Sinai Medical Center i Los Angeles.

Fødselstattesten afslører også, at Cameron Diaz og Benji Madden har givet deres datter to mellemnavne, og hendes fulde navn er Raddix Chloe Wildflower Madden.

Den glædelige nyhed om familieforøgelsen afslørede den 47-årige skuespillerinde selv på sin Instagram-profil på årets tredje dag.

Her skrev hun:

- Godt nytår fra Maddens! Vi er så lykkelige, velsignede og taknemmelige for at kunne begynde dette nye årti med at annoncere fødslen af vores datter, Raddix Madden, indledte Cameron Diaz sit Instagram-opslag.

- Hun har med det samme stjålet vores hjerter og fuldendt vores familie.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

@benjaminmadden

Et opslag delt af Cameron Diaz (@camerondiaz) den

Cameron Diaz havde dog valgt ikke at dele et billede af sin lille guldklump, og det var der en årsag til, forklarede den 47-årige stjerne:

- Selv om vi er ovenud lykkelige over at dele denne nyhed, har vi også et stærkt instinkt om at beskytte vores lilles privatliv. Så vi kommer ikke til at dele billeder eller flere detaljer, andet end det faktum at hun er mega cute.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close