Kræftsyge Shannen sender endnu en rørende besked til gemalen

Shannen Doherty var tydeligvis berørt, da hun fortalte om den brystkræft, hun kæmper mod.

Shannen Doherty var tydeligvis berørt, da hun fortalte om den brystkræft, hun kæmper mod.

(Foto: Scanpix)

Hun har i flere måneder kæmpet mod kræften, men 45-årige Shannen Doherty, der spillede Brenda i "Beverly Hills 90210" formår alligevel at finde lyspunkter i hverdagen.

Det har fået veninden Sarah Michelle Gellar til at foreslå, at Shannen deltager i udfordringen "Elsk din partner"-udfordringen, der lige nu kører på Instagram.

Og her sender Shannen en rørende besked til gemalen, Kurt.

- Vores bryllup var fantastisk, og ikke på grund af det store event, det var. Det var fantastisk, fordi vi forpligtede os til i medgang og modgang, i sygdom og lykke til stadig at elske hinanden. De løfter har aldrig betydet mere, end de gør lige nu, skriver Shannen på Instagram. 

Teksten ledsager et billede af Shannen og manden fra deres bryllup, inden den forfærdelige sygdom fik tag i Shannen. 

- Kurt har været ved min side igennem sygdommen, og han får mig til at føle mig mere elsket end nogensinde. Jeg ville følge alle stier med ham. Tage hver en kugle og dræbe hver en drage for at beskytte ham. Han er min soulmate. Min bedre halvdel. Jeg er heldig, slutter TV-stjernen. 

Det var i juni måned, at Shannen Doherty afslørede, at hun havde fået brystkræft. Siden har hun været meget aktiv på de sociale medier, hvor hun åbent fortæller om sygdommen. 

Se flere billeder af Shannen i galleriet herunder

Shannen Doherty juni 2016 samt september 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close