Hollywood1. december 2016

Fald på knæ eller forsvind! Kourtney stiller Scott et ultimatum!

Kourtney og Scott er allerde flyttet sammen igen. Men hvis ikke Scott frier til Kourtney, er det slut. Det skriver amerikansk medie.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.19162132.jpg
 Foto: All Over

Kourtney Kardashian giver nu Scott Disick en allersidste chance. Men der et stort men: Scott skal falde på knæ og bede om Kourtneys hånd i ægteskabet. Ellers er det slut!

Det kan websitet, Radar, nu afsløre.

- "Kourt" har været ganske imponeret over, hvor godt Scott klarer sig, og hun blev helt nyforelsket på ferien til Mexico, siger en kilde til Radar.

Eks-parret er da også flyttet sammen igen, så Scott endelig kan være en ordentlig far for sine tre børn, Mason, Penelope og Reign. I flere år har han haft mere travlt med at rende på natklub end at have tid til at være far. Scott udviklede et stort misbrug af både alkohol og kokain. Det førte til en ekstrem deroute, og for et år siden, truede Scott med at tage sit eget liv.

Scott gik i rehab, og han har nu været clean hele sommeren og efteråret. Derfor besluttede Kourtney sig for at give ham en chance til.

- Scott har fået lov at flytte ind igen, men der fulgte et ultimatum med. Kourtney kræver, at de bliver gift nu, siger kilden.

Dermed ser det ud til, at 2016 kan blive et sandt eventyrår for hele Kardashian-klanen. Både Rob og Chyna ventes at giftes sig, der er stridige rygter om Khloé og Tristan - og nu altså Scott og Kourtney.

Meget skal gå galt hvis ikke kirkeklokkerne kommer til at bimle i hele Hollywood.

Se flere billeder af Scott of Kourtney her:

Kourtney og Scott 2016

Sponsoreret indhold