Kourtney med sit boytoy: Kærlighed i karrusellen

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima nød en aften i den omrejsende forlystelsespark i Malibu.

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima nød en aften i den omrejsende forlystelsespark i Malibu.

Foto: All Over

Forholdet mellem Kourtney Kardashian og hendes 15 år yngre kæreste Younes Bendjima kører stadig på skinner, og det selvom Kourtney stadig ikke er stået officielt frem med den unge filejs.

Forleden var turtelduerne så en tur forbi et omrejsende tivoli, der besøgte Malibu, og her så de i den grad ud til at nyde hinandens selskab.

Younes vandt blandt andet et par bamser til Kourtney, og så fik de sig en tur i karrusellen, hvor der var tid til kys og kærtegn. 

Kourtney har datet Younes Bendjima det meste af 2017, og hun har blandt andet haft ham med til Frankrig, hvor de har holdt ferie af flere omgange. 

Senest var i juli år, hvor de i den grad så ud til at nyde hinandens selskab på deres ferie i St. Tropez, men også i maj gik turen til det sydfranske. Her gik turen til Cannes, men den blev knapt så vellykket, da Kourtneys ekskæreste Scott Disick valgte at dukke op midt under ferien. Og det var noget, der fik Kourtney helt op i det røde felt. 

Faktisk blev hun så gal, at der efterfølgende var forlydender om, at de to ikke længere var på talefod. Og de tre fælles børn, Penelope, Mason og Reign, skulle angiveligt blive hentet af en barnepige, når det var tid til at besøge farmand, så Kourtney kunne slippe for at kigge på Scott. 

Kourtney Kardashian og Scott Disick finder aldrig sammen igen

Tidligere i år gjorde Kourtney det da også klart, at hun og Scott aldrig ville finde sammen igen. Det skete efter Scott havde bragt en pige med på familietur til Costa Rica. Hele dramaet blev udrullet i et afsnit af "Keeping up with the Kardashians". 

- Jeg tror, at moralen ved denne historie er, at vi aldrig kommer til at finde sammen igen. Jeg tror, at efter alt der er sket i Costa Rica, så ved Scott, at det er forbi. Men bare at sige de ord, giver os mulighed for at komme videre, fortalte Kourtney i afsnittet af "Keeping up with the Kardashians". 
 
Og det må altså siges at have været dårligt nyt for Scott, der også har været ude og udtale sig om forholdet til Kourtney. Han har nemlig et lidt andet syn på sin eks, hun har på ham
 
- Nej, jeg føler, at jeg aldrig vil komme mig over hende. Hun er mit livs kærlighed, men jeg prøver bare på at gøre alt for at være der for hende. Jeg har også indset, at mange ting var min skyld, og det tager jeg ansvar for. Jeg håber bare, at hun en dag forstår, at jeg ikke vil være sammen med andre end hende, har Scott fortalt til Khloé og Kim i et afsnit af "Keeping up with the Kardashians"
 

Du kan se billeder af Kourtney Kardashian og Younes Bendjima fra deres tur i tivoli og fra deres seneste tur til Frankrig i galleriet herunder

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima - I forlystelsespark og i St. Tropez

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close