Hollywood3. december 2018

Kourtney Kardashian har fået frosset sine æg ned

Hun er mor til tre, men det er åbenbart ikke nok for den 39-årige realitystjerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega278264_012.jpg
 Foto: MEGA

Kourtney Kardashian, 39, er mor til Mason på otte, Penelope på seks og Reign på tre, men hun drømmer om flere børn.

I det seneste afsnit af "Keeping Up With the Kardashians", der blev sendt i går, afslører den ældste Kardashian-søster, at hun har fået frosset sine æg ned.

Glæd en, du holder af, med denne gave.

I klippet, som du kan se længere nede på siden, afslører realitystjernen, der fylder 40 til marts, hvad hun har gang i over for veninden Larsa Pippen.

- Jeg har været så meget og op ned følelsesmæssigt, fordi jeg har stukket mig selv, så jeg kan få frosset æg ned, afslører hun over for veninden.

- Det er sindssygt. Jeg har det som om, jeg går ud af mit gode skind. Jeg er så sindssyg, at jeg slet ikke kan klare det, fortæller hun om de mange hormoner, som hun fylder kroppen med i forbindelse med ægudtagningen.

I klippet hiver Kourtney også ned i sine trusser for at vise, hvor hun stikker sig, og hun afslører, at det er ikke det, at hun skal stikke sig selv, der er det mest skræmmende ved hele projektet.

- Indsprøjtningerne i sig selv er ikke så slemme, for jeg har en meget høj smertetærskel. Men jeg tror bare, at alt er ekstra sensitivt. Nogle dage er jeg så angst. Det er meget følelsesmæssigt, så det er nok det hårdeste, afslører hun.

Da afsnittet af "Keeping Up With the Kardashians" blev optaget, dannede hun stadig par med den unge model Younes Bendjiman på 25 år - parret gik dog fra hinanden i sommer.

- Jeg stod på badeværelset, og jeg havde bare lyst til at hoppe ud af mit gode skind, og Younes sagde: "Hvad, har du angst ligesom? Jeg forstår det ikke", og han tror, at alt handler om ham. Så jeg sagde: "Nej, det her har slet ikke noget at gøre med dig", lyder det fra Kardashian.

Overfor veninden forklarer Kourtney også, hvorfor hun har valgt at få frosset sine æg ned.

- Jeg føler, at jeg gør det for en sikkerheds skyld, hvis jeg i fremtiden vil have endnu et barn, forklarer hun.

- Jeg håber, det er alt det værd at gennemgå dette. Jeg vil ikke udsætte min krop for noget som dette igen. Følelserne er meget at håndtere, indrømmer hun.

Kourtney har fået sin tre børn med Scott Disick. De gik fra hinanden i 2015 efter ni år sammen.

For tiden danner Kourtney Kardashian par med modellen Luka Sabbat på 21 år.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/rexfeatures_9968142s.jpg
 Foto: MEGA

Kourtney Kardashian med Luka Sabbat. Foto: MEGA

Se klippet, hvor Kourtney fortæller om at få frosset sine æg ned herunder:

Du kan se de seneste afsnit af "Keeping Up With the Kardashians" på hayu.

Sponsoreret indhold