Hollywood19. december 2016

Kommer der en "Dawson's Creek"-reunion?

Fans over hele verden håber på at se Dawson, Pacey, Joey og alle de andre fra Capeside igen, men skuespillerne bag rollerne er ikke helt med på ideen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/30.678510.jpg
 Foto: All Over

Går du også og håber på at få et gensyn med Dawson, Pacey, Joey, Jack og alle de andre fra Capeside, så skal du ikke have for høje forhåbninger.

Flere af skuespillerne er nemlig slet ikke med på ideen, og det selvom fans over hele kloden krydser fingre for, at det kommer til at ske.

- Jeg tror ikke, at vi kommer til at lave en reunion. Vi er blevet voksne, men vi ser hinanden en gang imellem. Jeg tror, at charmen ved showet var Kevin Williamsons manuskripter, der gav teenagere en stemme. Det var en meget, meget speciel tid. Et specielt show, og jeg elskede hvert minut af det, fortalte Katie Holmes, der spillede Joey Potter, for nyligt i et interview med SiriusXM.

Heller ikke Joshua Jackson, der spillede Pacey Witter, er med på ideen om en reunion.

- Jeg tror, at det vil være en lille smule chokerende og hjerteskærende, for dem, der var fans af "Dawson's Creek" at se os på skærmen igen, fortalte Joshua forleden i "The Ellen Show".

En der helt sikkert ikke ville vende tilbage til det populære teenagedrama er Michelle Williams, der spillede Jen. Hun døde nemlig i det næstsidste afsnit af den populære serie.

Du kan se, hvordan stjernerne fra showet ser ud i dag, i galleriet herunder

Dawson's Creek-stjernerne i før og nu - December 2016

Sponsoreret indhold