Hollywood5. marts 2015

”Dawsons Creek”-stjerne: Familielivet udmatter mig

Heath Ledgers ekskæreste forsøger at balancere mellem familie og karriere
Michelle Williams med et smil på læben
Michelle Williams med et smil på læben
 Foto: All Over PressSelv om det er blevet til hele tre Oscar-nomineringer efter sin tid som teenage-stjerne i dramaserien "Dawson's Creek", er det rollen som mor, der om noget har tvunget Michelle Williams til at træde i karakter.

Michelle Williams blev nemlig tvunget ud i rollen som enlig mor, da ekskæresten og faren til hendes datter, skuespilleren Heath Ledger, døde af en overdosis sovemedicin i 2008.

Og lige præcis forældrerollen kan være noget af en mundfuld, fortæller hun i apriludgaven af magasinet Elle.

LÆS OGSÅ: Michelle Williams: Vil lave film om Heath Ledger

- Jeg føler, at jeg det meste af mit liv forsøger at gøre to ting på én gang efter mine bedste evner, siger Williams og tilføjer, at det er udfordrende at kombinere filmrollerne med rollen som mor:

- Det efterlader mig temmelig udmattet. Jeg falder i søvn hele tiden. Hvis man inviterer mig over til middag eller fest, så er der bagefter en hel scrapbog af billeder af mig, der tager en lur. Jeg har endda fået et øgenavn på grund af min snorken, fortæller hun magasinet.

LÆS OGSÅ: Heath Ledgers 3-årige datter arver det hele

I samværet med sin datter er hun dog helt på, forklarer Michelle Williams.

- Jeg synes, jeg er rigtig god til at opfostre mit barn, når jeg ikke arbejder. Jeg glemmer ikke noget. Det er virkelig en luksus at have et øjeblik, hvor jeg ikke har travlt, siger den 34-årige skuespillerinde om sit forhold til den niårige datter, Matilda Rose.

LÆS OGSÅ: Heath Ledger: Hemmelig datter

Michelle Williams er kendt for kun sjældent at lade sig interviewe for at beskytte datteren efter Ledgers død, og i en erklæring kort efter dødsfaldet, gav skuespillerinden udtryk for, at Ledgers sjæl altid ville leve videre i datteren.

Williams kan fra 21. maj ses i de danske biografer, når hun er aktuel i krigsdramaet "Suite Française."

Sponsoreret indhold