Hollywood 2. juli 2018

Komiker venter barn - fem måneder efter toårig søns død

Komiker og skuespiller Rob Delaney mistede søn til kræft i januar
Foto: All Over Press
    For fem måneder, i januar i år, siden delte den amerikanske komiker og skuespiller Rob Delaney en ubærlig, tragisk nyhed på Facebook.  
  Hans og hustruen Leahs yngste søn Henry var død af kræft.   Henry blev blot to år.  
 

- Jeg har meget trist nyt. Min søn på to et halvt år Henry er død, skrev den 41-årige skuespiller og komiker i sit længere indlæg, der var en hyldest til sønnen, der af to omgange kæmpede mod en kræftsvulst i hjernen.

 

Tilbage i 2016 blev den lille søn første gang ramt af den frygtede sygdom. Forældrene anede uråd, da lille Henry begyndte at tabe sig og hele tiden kastede op. Efter en række undersøgelser kom lægerne med den nedslående besked, at parrets søn havde en kræftsvulst i hjernen.

Lille Henry blev både opereret, ligesom han modtog kemobehandling, men kræften vendte tilbage sidste efterår. Og i januar i år gav hans lille krop så op.

Men nu er der glædeligt nyt fra komikeren.   På Twitter skriver han, at han og hustruen Leah venter deres fjerde barn.   De har to sønner, som ved Henrys død mistede deres elskede lillebror.  
  De har haft besøg af to jordemødre fra det britiske sundhedsvæsen i deres hjem i London med henblik på fødslen af deres fjerde barn, som parret ønsker skal komme til verden ved en hjemmefødsel.   I en video roser Rob Delaney det britiske sundhedsvæsen og opfordrer sine amerikanske landsmænd til at kæmpe for bedre sundhedstilbud til borgerne i USA.   I videoen fortæller han om Henrys sygdomsforløb og død og den hjælp han og familien fik fra sundhedsvæsenet i Storbritannien.   - Han var en smuk, skøn lille dreng fra det den øjeblik, han blev født, til det øjeblik han døde. Han fik så meget hjælp fra sundhedsvæsenet her i Storbritannien, og det gjorde vi også som forældre, siger Rob Delaney.   Han lægger vægt på, at behandlingen var gratis.   - Vi behøvede ikke bekymre os om, hvorvidt vi havde råd til behandlingen midt i den forfærdelige periode. Sygeplejerskerne, lægerne, og alle de frivillige fra sundhedsvæsenet, som hjalp vores familie med at overleve Henrys sygdom vil være mine helte til den dag, jeg dør, siger Rob Delaney.   Han er mest kendt fra TV-serier som "Catastrophe", "Burning Love" og filmen "Deadpool 2".  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 
   

Sponsoreret indhold