Hollywood 10. februar 2018

Amerikansk komiker har mistet sin toårige søn

Den amerikanske komiker og skuespiller Rob Delaney har mistet sin blot toårige søn, der er død efter at have kæmpet mod kræft ad to omgange
(Foto: All Over)

Den amerikanske skuespiller og komiker Rob Delaney har mistet sin blot toårige søn, der er sovet ind efter en brav, men ulige kamp mod kræft.

Det oplyser skuespilleren, der især er kendt fra TV-showet Catastrophe, på sin Facebook-profil.

- Jeg har meget trist nyt. Min søn på to et halvt år Henry er død, indleder den 41-årige skuespiller og komiker sit længere indlæg, der er en hyldest til sønnen, der ad to omgange kæmpede mod en kræftsvulst i hjernen.

(Foto: All Over)

Rob Delaneys blot toårige søn døde i januar. Foto: All Over

Tilbage i 2016 blev den lille søn første gang ramt af den frygtede sygdom. Forældrene anede uråd, da lille Henry begyndte at tabe sig og hele tiden kastede op. Efter en række undersøgelser kom lægerne med den nedslående besked, at parrets søn havde en kræftsvulst i hjernen.

Lille Henry blev både opereret, ligesom han modtog kemobehandling, men kræften vendte tilbage sidste efterår. Og i januar i år gav hans lille krop så op.

- Min kone og Henrys ældre brødre er knuste. Henry var en fest. Vi havde så mange fantastiske eventyr sammen, især efter at han kom hjem efter 15 måneder på hospitalet, skriver Rob Delaney i sit opslag, inden han til sidst afslutter med ordene:

- Tak smukke Henry for at have tilbragt så meget tid med os, som du gjorde. Vi savner dig så meget.

Sponsoreret indhold