Hollywood19. september 2017

Kim vil stoppe med at lave nøgenbilleder

Det er måske snart slut med at se Kim Kardashian, som Gud har skabt hende
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/16.2.62869322.jpg
 Foto: All Over Press

36-årige Kim Kardashian West får i tide og utide taget nøgenbilleder, som hun gladeligt deler på Instagram og i magasiner verden over, men det kan snart være fortid.

Det fortæller Kim i et interview med magasinet Allure.

Kim tænker nemlig, at der må være en aldersgrænse for, hvornår man får taget nøgenbilleder.

- Jeg tænker, at jeg vil tone det ned. Men så igen tænker jeg: "Vent, jeg kan ikke gøre det om 10 år, så jeg kan ligeså godt stoppe nu".

- Men jeg ved ikke, hvad aldersgrænsen er for at posere nøgen, fortsætter Kim.

Kims overvejelser om nøgenbillederne er måske allerede ved at blive til virkelighed. Forsiden på denne måneds udgave af Allure er nemlig med Kim, men i modsætning til tidligere forsider, så er denne et close-up af Kims ansigt. Læserne får altså ikke lov til at se noget af hendes velformede krop.

Artiklen fortsætter efter billedet

Sharon Osbourne fik nok af Kims nøgenhed

Kim Kardashian har længe vist sin krop frem i feminismens navn. Det er dog ikke alle, der har været lige vilde med det. Rapkæftede Sharon Osbourne fortalte nemlig i starten af måneden, at hendes nøgenhed intet havde med feminisme at gøre.

- Hvis Kim vil vise sin krop frem, så er det fint. Men det er ikke feminisme, det er at være en ho. Og der er ikke noget galt i at være en ho, men du skal altid huske, hvad du er, fortalte Sharon Osbourne i et interview med Daily Telegraph.

- Kim siger, at hun gør alting i feminismens navn, men det er ikke feminisme. De piger lever af deres kroppe, halvdelen af Los Angeles har været der, og alt hvad de laver fra sexvideoer til gennemsigtige plastikkjoler og deres fitnesstøj handler om sex, ikke feminisme. Og hør her: Gud velsigne dem, fortsatte Sharon i interviewet.

Sharon har dog efterfølgende trukket sine udtalelser tilbage.

Kim Kardashian har de seneste par år smidt tøjet igen og igen. Det har hun gjort på sin egen Instagram-profil, men også i anerkendte magasiner som Paper Magazine.

Du kan se nogle af Kardashian-klanens frækkeste billeder fra 2016 i galleriet herunder

Kardashian-familiens frækkeste billeder i 2016

Sponsoreret indhold