Sharon sviner Kim: Du er en ho

Sharon Osbourne er bestemt ikke fan af Kim Kardashians tøjstil

Sharon Osbourne er bestemt ikke fan af Kim Kardashians tøjstil

Foto: All Over

Sharon Osbourne har altid været en kvinde, der siger sin mening.

Og hun lagde bestemt ikke fingre imellem, da hun forleden kommenterede Kim Kardashians måde at klæde sig på. 

Kim har nemlig tidligere koblet sine minimalistiske tøjstil sammen med feminisme, og det er bestemt ikke noget, som Sharon er enig i. 

- Hvis Kim vil vise sin krop frem, så er det fint. Men det er ikke feminisme, det er at være en ho. Og der er ikke noget galt i at være en ho, men du skal altid huske, hvad du er, fortæller Sharon Osbourne i et interview med Daily Telegraph.

- Kim siger, at hun gør alting i feminismens navn, men det er ikke feminisme. De piger lever af deres kroppe, halvdelen af Los Angeles har været der, og alt hvad de laver fra sexvideoer til gennemsigtige plastikkjoler og deres fitnesstøj handler om sex, ikke feminisme. Og hør her: Gud velsigne dem, fortsætter Sharon i interviewet. 

Kim Kardashian har de seneste par år smidt tøjet igen og igen. Det har hun gjort på sin egen Instagram-profil, men også i anerkendte magasiner som Paper Magazine

Sharon Osbourne har altid været åbenmundet

Sharon Osbourne har altid sagt sin mening, hvilket er noget som hele verden fik at se, da hun tilbage i starten af 00'erne var med i MTV-realityserien "The Osbournes".

Sidenhen er hun blevet vært på programmet "The Talk", og her deler hun stadig sin mening med hele verden, og hun er ikke bange for at sige sin mening.

Så da Ozzy Osbourne for nogle år siden havde været hende utro, valgte hun også at dele sine tanker med hele verden

- Jeg er ikke sammen med ham længere. Jeg har brug for tid for mig selv og til at tænke over, hvad jeg skal bruge resten af mit liv på. Det er den rigtige beslutning for mig - jeg er 63 år, og jeg kan ikke leve sådan her længere, rasede hun i 2016

Hun har også tidligere fortalt, hvordan hun i sine unge dage, havde sex med komikeren Jay Leno

- Altså, det tog kun et øjeblik - det tog et sekund, og det var det, forklarede hun i et interview i 2014

Megen lidenskab lader der heller ikke til at have været, da hun blev stillet spørgsmålet, om det i det mindste var en rar oplevelse.

- Fuck nej, det varede ikke længe nok, lød det fra den i dag 64-årige furie

Du kan se et af de outfits, som Sharon Osbourne bestemt ikke er vild med, at Kim Kardashian forbinder med feminisme, i galleriet herunder

Kim Kardashian i helt gennemsigtig top i New York - august 2017

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close