Hollywood1. september 2016

Kim Kardashian vil ikke skjule sin sygdom længere

Kim Kardashian har fået nok. Nu er det slut med at dække sin hudsygdom til med makeup, så det ikke kan ses.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/30.3391448_0.jpg
 Foto: All Over

Det er ikke en hemmelighed, at 35-årige Kim Kardashian døjer med hudsygdommen psoriasis, og for nylig har hun også været ude og fortælle om, at hun af og til får kortison-indsprøjtninger i bagdelen for at afhjælpe symptomer. Men hun har ofte dækket pletter på især benene for at skjule sygdommen, når hun er på den røde løber.

Men det gider hun ikke længere. Kanye Wests kone er færdig med at skjule sygdommen, som især er meget tydelig på hendes højre ben.

- Jeg prøver ikke rigtig at dække det længere. Nogle gange tænker jeg, at det er min store fejl. Men hele verden ved det alligevel, så hvorfor prøve at dække det til, skriver Kim Kardashian på sin app ifølge Daily Mail.

Kim Kardashian fik diagnosen psoriasis i 2010, og hun er ikke den eneste i familien, der døjer med hudlidelsen. Også hendes mor Kris Jenner lider af sygdommen.

- Alle med psoriasis har forskellige symptomer. Nogle gange klør det, nogle gange skaller det - og min blusser op af og til at forskellige årsager. Jeg håber selvfølgelig, at de finder en kur, men i mellemtiden så må jeg bare lære at acceptere det. Det er en del af, hvem jeg er, lyder det fra Kim Kardashian, der ofte har brugt makeup for at dække de udbrud, som hun har haft i forbindelse med sygdommen.

Tilbage i 2011 fortalte Kim om sygdommen på “Keeping up with the Kardashians”, hvor seerne også fik lov at se sygdommen i udbrud - der var store røde pletter på både ben og mave. Hun har så efterfølgende ofte dækket pletterne til for at skjule det, men det gider hun altså ikke længere.

Se billeder af Kim Kardashian - og hendes psoriasis her:

Kim Kardashian med psoriasis

Sponsoreret indhold