Kim Kardashian: - Vi kommer over krisen

Kim Kardashian er overbevist om, at familien nok skal komme over stridighederne i forbindelse med Caitlyn Jenners nyeste bogudgivelse.

Kim Kardashian er overbevist om, at familien nok skal komme over stridighederne i forbindelse med Caitlyn Jenners nyeste bogudgivelse.

Foto: All Over Press)

 
 
Det er aldrig kedeligt i Kardashian/Jenner-klanen!
 
 
De forskellige familiemedlemmer er konstant i pressens søgelys og med så farverig en familie er der altid noget at skrive om.
 
 
Ikke mindst efter, at Caitlyn Jenner i sin nyligt udgivede biografi tegnede et meget negativt billede af ægteskabet med Kris Jenner.
 
Kris Jenner har kvitteret med at sige, at hun aldrig kommer til at veksle et ord med Caitlyn igen.
 
Men nu gyder det mest prominente medlem af familien, Kim Kardashian, olie på de rørte vande.
 
 
I TV-programmet 'The View' der vises i aften, siger Kim, at hun selv er klar til at komme Caitlyn i møde, efter at hun i første omgang tog moderen, Kris jenners, parti.
 
- Jeg blev i første omgang meget oprørt over Caitlyns memoirer. I vores familie er vi meget tætte og holder sammen. Jeg er sikker på, at alt bliver godt igen, siger Kim.
 
Hun fortæller, at hun blev noget chokeret over, at Caitlyn 'hængte det snavsede vasketøj til tørre offentligt', men holder fast i, at Kris Jenner og Bruce Jenner/Caitlyn trods alt var gift i 25 år.
 
 
- Uanset hvad, så vil Caitlyn altid være min stedfar og altid være den person, der opdrog mig og var ved min side, da jeg voksede op og som lærte mig så meget om livet. Hun tog opgaven på sig fuldt ud og tog min fars plads, da han døde, og det vil jeg aldrig glemme hende for. Hun, og de ting hun lærte mig, er en væsentlig årsag til, at jeg er, den jeg er i dag. Hun vil for altid være en del af mig, siger Kim.
 
Selv om hun ikke har talt med Caitlyn i et par måneder , er det bare noget forbigående.
 
- Vi er ikke den type familie, der splittes i atomer og aldrig taler med hinandne igen. Vi tager lige en lille pause og tager os tid til at trække vejret, og så finder vi sammen igen, det kommer til at gå fint, siger Kim.
 
Galleri - Kim til fest uden trusser!

Kim Kardashian 15092016

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close