Hollywood4. november 2017

Efter shitstorm: Kim Kardashian undskylder Halloween-kostume

Kim Kardashian klædte sig ud som afdøde Aaliyah til Halloween, nu har hun sagt undskyld i en lang besked, som hun har lagt på sin hjemmeside
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08805850.jpg
 Foto: All Over

Kim Kardashian er en mester, når det kommer til Halloween-kostumer.

I år har hun blandt andet været klædt ud som Madonna, Cher og sangerinden Aaliyah.

Men den sidstenævnte skulle hun måske have holdt sig fra. Det udløste nemlig lynhurtigt lidt af en shitstorm på Twitter, hvor fans kaldte det respektløst, at Kim havde klædt sig ud som den afdøde sangerinde.

Et af argumenterne fra de forargede fans var, at Aaliyah var afroamerikaner, mens Kim Kardashian er hvid.

Nu har Kim så undskyldt til alle dem, der følte sig stødt af hendes udklædning.

Det gør hun på sin hjemmeside.

- Aaliyah var sådan en fantastisk sangerinde, og hun vil for altid være en musiklegende. Jeg så online, at nogle mennesker mente, at min kostume var dårlig smag, og jeg underskylder, hvis jeg har fornærmet nogle. Da jeg lavede kostumet, klædte jeg mig ikke som en race eller en kultur, men som en kvinde, som jeg altid vil beundre, skriver Kim på hjemmesiden.

I sit opslag skriver Kim også, at de ikke ser på hudfarver hjemme hos hende.

- Jeg spiller al slags musik i mit hjem, og jeg vil gerne have, at mine børn lærer en masse forskellige kunstnere at kende. For mig handler det altid om kærlighed og respekt. Jeg elskede, at Kourtney var klædt ud som Michael Jackson, og at min søn var Axl Rose. Vi ser ikke hudfarve i mit hjem. Vi hylder mennesker og kunstnere vi elsker og respekterer. Det er så simpelt, skriver Kim.

Kardashian-familiens hudfarveproblemer

Det er ikke første gang i år, at et medlem fra Kardashian-klanen møder kritik, når det kommer til noget med race og hudfarve.

I maj var Kendall Jenner nemlig på forsiden af den indiske udgave af Vogue.

Her mente mange, at det var problematisk, at magasinet valgte at sætte en amerikansk model på forsiden af et magasin, der skulle forestille af fejre indisk kultur. - Hvad laver I? Indian affair? Alligevel vælger I en amerikansk model, som ikke mange af jeres læsere kan relatere til? Stop med at hvidvaske jeres egen kultur, skrev en bruger på Instagram. Også på Twitter var brugerne efter Kendall og Vogue. - Kendall Jenner er på 10 års jubilæumsnummeret af Vogue India. De få muligheder for farvede kvinder bliver givet til hvide kvinder. Jeg er træt, skrev en bruger. Du kan se nogle af Hollywood-stjernernes vildeste Halloween-udklædninger i galleriet herunder

De kendtes vildeste Halloween-kostumer (galleri lavet i oktober 2016)

null

Sponsoreret indhold