Hollywood28. februar 2018

Kim Kardashian i shitstorm efter ny forside

Indiske Vogue lærer det åbenbart aldrig, og nu er endnu en Kardashian-søster havnet i fedtefadet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08983866.jpg
 Foto: All Over Press

Kim Kardashian er endt i lidt af en shitstorm, fordi hun er på forsiden af den indiske udgave Vogue.

På et af de mange billeder, som Kim har fået taget til modemagasinet, har hun den indiske dragt lehenga på, og det er faldet flere for brystet.

Artiklen fortsætter efter billedet af Kim

- Jeg kan ikke forstå, at Vogue India har Kim Kardashian på deres forside, som om om, at vi ikke ser hende i magasiner hver evig eneste dag. Indies Vogue burde bruge deres egne asiatiske modeller i stedet for at vælge nogen fra popkulturen, skriver en bruger blandt andet på Twitter.

- Så mange smukke indiske modeller, og på en eller anden måde vælger Vogue India Kendall Jenner og Kim Kardashian til deres forsider. Hvor svært er det at have en indisk kvinde til at repræsentere indisk kultur, skriver en anden Twitter-bruger.

Artiklen fortsætter efter de to tweets

Kim Kardashian er dog ikke den første fra familien, der skal igennem en shitstorm i forbindelse med en forside på den indiske udgave af Vogue.

For 10 måneder siden var Kendall Jenner nemlig igennem den samme mølle.

Dengang mente mange også, at det var problematisk, at magasinet valgte at sætte en amerikansk model på forsiden af et magasin, der skulle forestille af fejre indisk kultur.

- Hvad laver I? Indian affair? Alligevel vælger I en amerikansk model, som ikke mange af jeres læsere kan relatere til? Stop med at hvidvaske jeres egen kultur, skrev en bruger på Instagram.

Også på Twitter var brugerne efter Kendall og Vogue.

- Kendall Jenner er på 10 års jubilæumsnummeret af Vogue India. De få muligheder for farvede kvinder bliver givet til hvide kvinder. Jeg er træt, skrev en bruger.

Du kan se Kim Kardashians vilde forvandling i galleriet herunder

Kim Kardashians vilde forvandling

Sponsoreret indhold