Kim Kardashian har brug for en rugemor

Galleri: Kim Kardashian som blondine
Det gør ondt på Kim Kardashian og Kanye West for tiden. Lægerne har nemlig givet dem beskeden: At de skal begynde at lede efter en rugemor, hvis de vil have et barn mere.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian som blondine

Kim Kardashian er blevet opereret for at få fjernet efterbyrd i livmoderen, efter hun offentliggjorde, at hun og Kanye ville have et barn mere. De har allerede datteren North på knap to år.

LÆS OGSÅ: Først viste hun bagdel - nu viser hun bryster

Men nu har 34-årige Kim fået at vide, at der er stor risiko for hende ved at blive gravid, så den bedste løsning vil være at få en rugemor. Det skriver Mirror.

- Der er intet jeg hellere ville end at være gravid igen, og at opleve det igen. Jeg vil betale hvad som helst for det. Tanken om en rugemor er skræmmende for mig. Jeg vil ikke have en - jeg vil ikke have, at det skal være min skæbne. Det er sidste udvej. Lige så meget som jeg hadede at være gravid, og jeg klagede hele tiden og jokede med, at jeg aldrig ville gøre det igen. Så vil jeg ville ikke have brug for en rugemor. Jeg ville ikke turde at bede nogen om at gøre det for mig. Det hyler mig helt ud af den. Hvad hvis personen er skør. Hvad nu hvis de stikker af med min baby?, lyder det fra Kim Kardashian i "Keeping up with the Kardashians".

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian svinet til

Hendes mor, Kris, har foreslået, at Kims søster Kourtney måske vile være rugemor, men den idé synes Kim ikke er helt god.

- Jeg har talt med Kanye om, hvad vi kan gøre. Der en operation mere, jeg kan få, som måske kan gøre det nemmere for mig at blive gravid. Forhåbentlig kan lægerne ordne det, så vi kan komme videre herfra, lyder det fra Kim Kardashian.

SE GALLERIET MED KIM KARDASHIAN SOM BLONDINE

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close