Hollywood5. april 2018

Sjældent syn: Kim Kardashian deler sødt familiefoto

For første gang siden datteren Chicago kom til verden, deler Kim Kardashian nu et billede af far, mor og deres tre børn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim-kardashian-27122017.jpg
 Foto: All Over Press

Normalt deler Kim Kardashian, 37, en masse saftige selfies med sine 109 mio. følgere på Instagram, men selfiedronningens seneste foto er et sjældent et af slagsen: Det er nemlig første gang, at familien West er samlet på ét foto.

Artiklen fortsætter under billedet.

I teksten til billedet afslører moderen til tre, hvorfor familiefotos af West-klanen er så sjældent et syn.

- Jeg tror ikke, I virkelig forstår, hvor svært det er at tage et godt familiebillede. Det her er alt, vi fik, før alle tre børn begyndte at græde. Jeg tror også, jeg græd, skriver realitystjernen til billedet, der i skrivende stund er liket af knap 4 mio.

På sin Twitter-profil uddyber Kim Kardashian, hvor mange kvaler hun måtte udholde for at få pletskuddet i hus.

- En hånd holdt babyen, mens den anden hånd holdt fast i nakken af Saints skjorte, fordi han blev ved med at løbe væk lol, skriver realitystjernen.

Kim Kardashian og Kanye West er forældre til tre børn: North på fire, Saint på to og Chicago, der kom til verden i januar.

Kim og Kanyes lille pige, Chicago, kom til verden med en kampvægt på omkring 3.300 gram tilbage i januar. Hun kom til verden ved hjælp af en surrogatmor, Kim har altså ikke selv været gravid med datteren.

Det amerikanske medie TMZ fortalte i forbindelse med fødslen, at Kim Kardashian var til stede under hele fødslen, der fandt sted på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, og det var også Kim Kardashian, der holdt den lille ny som den første.

Ægtemanden Kanye West var også på hospitalet, men holdt sig bag et forhæng, mens selve fødslen fandt sted.

Kim Kardashian og Kanye West blev gift ved et overdådigt bryllup tilbage i maj 2014.

Sponsoreret indhold