Hollywood26. juli 2017

Kim Kardashian bliver sagsøgt af dansker

Realitystjernens nye make-upmærke bliver "KKW" bliver sagsøgt af danske Kirsten Kjær Weiss
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.6053187c.jpg
 Foto: All Over

Kim Kardashians make-upmærke "KKW" er blevet sagsøgt af en dansker.

Det skriver TMZ.

Make-up-artisten Kirsten Kjær Weiss mener nemlig, at navnet på Kims make-up ligger lidt for tæt op af hendes.

Kirstens mærke hedder nemlig "KW", så det er altså kun et bogstavs forskel på de to mærker.

Danske Kirsten Kjær Weiss håber, at hun kan få rettens ord for, at Kim Kardashian ikke længere må bruge "KKW"-navnet, ligesom hun vil have Kim til at betale erstatning for den skade, som det har gjort på hendes brand.

Det er ikke første gang, at medlemmer af Kardashian-familien bliver sagsøgt.

Tidligere i år blev Kylie og Kendall sagsøgt af en fotograf, da de havde brugt et billede af Tupac på nogle t-shirts, som de havde til salg på deres webshop.

Også Caitlyn Jenner har måttet se sig selv i et civilt søgsmål. For to år siden var hun nemlig involveret i en dødsulykke, hvor en modkørende bilist mistede livet.

Myndighederne mente, at ulykken skete, fordi 65-årige Jenners bil kolliderede med kvindens, som efterfølgende skøjtede ud i den modkørende trafik, der dræbte hende frontalt. Efterfølgende valgte kvindens pårørende at sagsøge Caitlyn.

Khloé Kardashian er heller ikke gået fri, når det kommer til civile søgsmål. Tidligere i år blev hun sagsøgt, da hun havde brugt et billede uden tilladelse.

Det sjove ved historien var, at billedet, som Khloé havde stjålet, var et billede af hende selv, som en paparazzi-fotograf havde taget af hende. - Khloés Instagram-billede gjorde fotoet tilgængeligt for hendes 67 millioner følgere og andre medier, skrev fotobureauet i deres søgsmål. Khloés tyveri skete i september sidste år, da hun havde været til middag med sin søster, Kourtney, på den fashionable restaurant Komodo. Kim Kardashian har endnu ikke selv reageret på søgsmålet, men ifølge TMZ, så har hendes samarbejdspartnere undersøgt, om hendes "KKW"-mærke ville krænke nogle rettighedshavere, men det fandt de altså ud af ikke var tilfældet, da de sendte produktet på markedet. Nu ser det altså så ud til, at de skulle have gjort deres arbejde lidt grundigere. Du kan se nogle af Kardashian-families frækkeste billeder i galleriet herunder

Kardashian-familiens frækkeste billeder i 2016

Sponsoreret indhold