Hollywood3. april 2017

Kim kan IKKE få flere børn: Må bruge surrogatmor

I gårsdagens afsnit af "Keeping up with Kardashians" var Kim under kniven i håbet om, at hun kunne blive gravid igen. Det lykkedes dog ikke, så nu må hun tænke i alternative løsninger, hvis hun vil have et tredje barn
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/18.03141455.jpg
 Foto: All Over

I søndagens afsnit af "Keeping up with the Kardashians" gennemgik en operation i håbet om, at hun ville kunne blive gravid igen.

- At få flere børn kommer helt sikkert til at være en kamp. Jeg har været igennem så meget med dårlige fødsler, at lægerne ikke føler, at det er sikkert for mig at blive gravid igen. Operationen er virkelig sidste udvej. Jeg vil have, at mine børn får søskende, og jeg vil gerne vide, at jeg har prøvet alt for at få det til at lykkedes, fortalte Kim inden operationen.

Desværre lykkedes det ikke, og Kim må se i øjnene, at hun ikke længere kan få børn den naturlige vej, det skriver PEOPLE.

- Jeg kan ikke få flere børn. Det er det værste. Det kommer ikke til at gå godt for mig. Jeg brød fuldstændig sammen. Jeg giver op, fortalte en tydeligt frusteret Kim Kardashian til sin bedste ven Jonathan Cheban i afsnittet, der blev sendt i går aftes på E!.

Senere i programmet talte hun også med sine to søstre, Khloé og Kourtney, omkring det, at hun ikke længere kan få børn naturligt.

- Efter alt jeg har været igennem, og operationen ikke lykkedes - Og Kanye var virkelig nervøs omkring operationen, men jeg ved, at han gerne vil have flere børn. Jeg føler, at en surrogatmor er den eneste vej for mig, fortæller Kim i gårsdagens afsnit af "Keeping up with the Kardashians".

Operationen som Kim gennemgik i håbet om at kunne blive gravid igen var da heller ikke helt uden problemer. Efter operationen afslørede Kim nemlig, at hun måtte bruge kateter.

Se klip fra afsnittet, hvor Kim fortæller, at hun ikke kan blive gravid igen, herunder

Se billeder af Kim fra sidst hun var gravid herunder

Højgravide Kim Kardashian

Sponsoreret indhold