Skuffer søsteren: Khloé vælger Kim over Kourtney

I det kommende afsnit af \

I det kommende afsnit af "Keeping Up With the Kardashians" skaber Khloés beslutning splid i søskendeflokken.

Foto: E!

Som forælder skal man træffe mange svære beslutninger på sit barns vegne - og det skal Khloé Kardashian, 34, også gøre med sin datter True. 

Det er dog ikke alle beslutninger, der træffes, som falder i god jord, og det får Trues mor at føle i det kommende afsnit af "Keeping Up With the Kardashians". 

I et smugkig af det kommende afsnit ser vi, at Khloé, der på det tidspunkt stadig er gravid med datteren True, har valgt en juridisk værge til True i tilfælde af, at der skulle ske hende eller kæresten Tristan Thompson noget. 

- Jeg kommer til at vælge Kim som juridisk værge, hvis der, Gud forbyde det, skulle ske noget, fortæller Khloé sine søstre Kim og Kourtney. 

- Jeg kender ikke min opdragelses-stil, før jeg har fået babyen, men ud fra hvordan jeg forestiller mig, at min opdragelses-stil vil være, så tror jeg mere, jeg vil være som Kim. Lidt mere streng, lyder begrundelsen fra Khloé. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

The Triplets

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

Der er blot tre måneder mellem Chicago, True og Stormi. 

- Du behøver ikke at forklare dig over for mig. Jeg har tre børn, som jeg opdrager selv, jeg har ikke kapacitet til flere, lyder det fra Kourtney. 

Senere indrømmer Kourtney dog, at Khloés fravalg sårer hende: 

- Jeg er en smule skuffet over, at jeg ikke er juridisk værge, men du ved helt ærligt ikke, hvad din opdragelses-stil er, før du får børn, så når Khloé får sin egen datter, og hun rigtigt er mor, så vil hun indse, at vi har mere til fælles, end hun tror, forudsiger Kourtney i det kommende afsnit af "Keeping Up With the Kardashians".

- Måske skifter Khloé til mig, lyder det håbefuldt fra Kourtney. 

Se søstre-dramaet udfolde sig i klippet herunder: 

Du kan se "Keeping Up With the Kardashians" på hayu

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close