Hollywood26. december 2016

Afliver rygter: Khloé kommer Kim til undsætning i ny video

Khloé kalder Kim for "Mrs. West" i ny julevideo.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/khloe_7.jpg
 Foto: All Over

Man kan altid regne med sin søster.

Og specielt hvis man er en Kardashian. Det kan Kim skrive under på i disse juledage. Forleden delte hendes søster, Khloé, et hav en videoer på sine sociale medier - men der var en af dem, der var helt speciel. Det var nemlig en slags håndsrækning til Kim i et forsøg på at aflive rygter om, at en skilsmisse skulle true Kim og Kanye:

Læg mærke til at Khloé ikke kalder sin søster for hverken "Kim" eller "Kardashian", men slet og ret: "Mrs. West". Som en slags cementering af at ægteskabet til Kanye stadig er 100 pct. intakt.

Siden West var indlagt, fordi lægerne mente, at han var til fare for sig selv og sine omgivelser, har Kim holdt meget lav profil. Ifølge flere medier, her i blandt ugebladet, InTouch, er en sklilsmisse allerede en realitet. Ifølge bladets kilder vil Kim kræve den fulde forældremyndighed over børnene North og Saint.

Dog er det ikke noget, hverken Kim eller Kanyes folk har kunnet bekræfte, og det meste tyder på, at parret forsøger at reperere deres ægteskab.

Det er måske ikke så sært, at de har haft problemer. 2016 har på mange måder været et "annus horriblis" for ægteparret West. Det begyndte smukt, men endte med både Kims røveri og Kanyes totalte nedsmeltning.

Se flere billeder fra da alt var fryd og gammen her:

Kanye har kun øjne for Kim

Sponsoreret indhold