Hollywood2. september 2015

VILDT: Se Khloé Kardashians minimale talje

Realitystjernen viser sin mikroskopiske talje frem. Se billedet her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/khloe.jpg

Det er ingen hemmelighed, at Kardashian-søstrene er glade for at vise deres former frem.

Generelt må man sige, at Kim, Khloé og Kourtney har masser at vise frem, men de arbejder også ekstra hårdt for det.

Og det er ikke bare træning og den rette mad, der er med at give f.eks. 31-årige Khloé Kardashian den flotte timeglasfigur. Hun er nemlig vild med at træne sin talje med et korset, som er specialfremstillet til lige præcis at være med til at hjælpe kvinder til at få en hvepsetalje.

Der er flere og flere, der begynder at bruge de kropsformende korsetter, der kan være med til at stramme og forme kroppen – og det viser Khloé her, at hun også sværger til.

[node:aller-related-content]

- Vild med fitnesscentret, men lidt ekstra hjælp har aldrig gjort nogen skade. @waistgangsociety og @premadonna87 holder min talje stram og min holdning perfekt. Når du først har prøvet det, så bliver du helt besat af det, skriver Khloé Kardashian på Instagram til dette billede:

Im obsessed with the gym but a little extra help never hurt nobody @waistgangsociety and @premadonna87 keep my waist snatched and posture perfect. Once you try it, you will become obsessed!!! Head over to whatsawaist.com the ONLY place to get your waist trainer!!!

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Sep 1, 2015 at 9:09am PDT

Og man må da også sige, at hvis man ser på dette billede, så kan hun da ikke klage over, at tajlen ikke er ganske smuk og giver hende en flot timeglasfigur:

For those of you asking for wardrobe details By @monicarosestyle TODAY...@muglerofficial dress // @tomford shoes // @shayjewelry // makeup by @joycebonelli // hair by @jenatkinhair // Sexiness by @khloekardashian #styledbyMonicaRose

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Aug 30, 2015 at 11:00am PDT

Sponsoreret indhold