Khloé Kardashian fejrer navneskift med speciel kage

Foto: All Over

Historien om Khloé Kardashian og Lamar Odom ser nu ud til at været endegyldigt slut efter i flere år at være gået op og ned. 

I december blev skilsmissen gennemført, og nu har Khloé Kardashian fået nyt navn i passet, og har altså dermed endegyldigt sagt farvel til livet som fru Odom. 

Nu er hun nemlig tilbage ved sit gamle navn, og hedder altså bare Khloé Kardashian. 

Navneændringen blev fejret af Khloé og hendes assistenter, der havde en helt speciel overraskelse til den yngste Kardashian. 

I dagens anledning havde de nemlig fået lavet en kage, der forestiller et amerikansk kørekort. Her står Khloés nye, gamle navn, men der er også hentydninger til hendes nye liv. 

Adressen på kørekortet er for eksempel "Freedom lane", og under vægt er der skrevet "Skinny bitch", som hentydning til den 32-årige realitystjernes store vægttab. 

Kagen blev naturligvis foreviget på Snapchat af Kim Kardashian, der også var med ved begivenheden. 

De snaps er blevet lagt ud på Instagramprofilen "kimksnapchats", der samler alle Kim Kardashians snaps. Du kan se videoerne af kagen herunder:

Skilsmisse mellem Khloé Kardashian og Lamar Odom blev ellers sat på pause, da Lamar tog en overdosis og blev indlagt. Men nu er den altså gennemført. 

I galleriet herunder kan du se flere billeder af parret, fra den tid de har brugt sammen: 

Khloe og Lamar

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close