Hollywood12. april 2016

Khloe Kardashian: Min første gang skulle bare overstås

Khloe Kardashian er hudløst ærlig - og lægger ikke fingre imellem, når hun skal fortælle om første gang, hun havde sex
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/khloe_6.jpg
 Foto: All Over

Ingen i Kardashian-familien kan ligefrem kaldes bly violer - og der er ikke mange detaljer om familiens liv, der gå offentligheden forbi.

Og det gælder naturligvis også, når det kommer til familiens sexliv. Og Khloe Kardashian har i hvert fald ikke problemer med at åbne op og dele sine erfaringer med verden.

Tidligere har hun fortalt, at hun ikke kan have det, hvis en fyr ikke siger noget, når de har sex. Og nu fortæller hun om sin seksuelle debut.

- Det er ikke sjovt at miste sin mødom. Det er underligt, og man er bange, og det gør ondt. Og man ved ikke, hvad der vil ske, fortæller Khloe Kardashian på KhloeWithaK.com.

- Jeg var 15, og han var en ældre fyr, der ikke var jomfru. Jeg kan ikke rigtig huske, at det gjorde ondt, men jeg kan huske, at det bare skulle overstås. Man får helt sikkert ikke en orgasme første gang. Det gjorde jeg faktisk ikke i de første år efter. Jeg vidste ikke en gang, hvad den følelse var, til jeg rent faktisk fik en. Jeg kunne rigtig godt lide det intime - og da jeg endelig fik en, var reaktionen ”Ohhhhhh, der var den!!!”.

Khloe Kardashian afslører også, at hun fik sit første kys, da hun var 12 eller 13 år - på en familieferie på Hawaii.

Se flere billeder af Khloe Kardashian her:

Khloé Kardashians nye frisure - marts 2016

Sponsoreret indhold