Kendte taler for fred i Baltimore

Demi Lovato og Piers Morgan håber begge på fred i gaderne i Baltimore

Demi Lovato og Piers Morgan håber begge på fred i gaderne i Baltimore

Foto: All Over PressDen 19. april døde den sorte amerikaner Freddie Gray, efter han var blevet hårdhændet behandlet af politiet i byen Baltimore.

Dødsfaldet resulterede i massive demonstrationer og ildkampe mod politiet, og efter Gray mandag blev begravet, eskalerede situationen yderligere.

LÆS OGSÅ: Javier Bardem og Penelope Cruz fordømmer Israels bombardementer

Her begyndte demonstranter at plyndre butikker og sætte ild til bygninger, og den amerikanske delstat Maryland, hvor Baltimore ligger, har anmodet de omkringliggende stater om at stille med 5000 politibetjente for at få styr på demonstrationerne.

De voldsomme demonstrationer har resulteret i, at en lang række kendisser har brugt de sociale medier til at fordømme volden i den amerikanske by.

- Ingen vinder i Baltimore i nat. Mit hjerte bliver knust af at se nyhederne her i Singapore lige nu, skriver sangerinden Demi Lovato på Twitter.

LÆS OGSÅ: Derfor demonstrerer Szhirley

Også komikeren Kevin Hart har svært ved at se på, at millionbyen står i flammer, mens volden raser mellem demonstranter og politi.

- Det, der lige nu sker i Baltimore, knuser mit hjerte! Jeg går ind for fred, ikke for krig, skriver han.

Journalisten og tv-værten Piers Morgan mener, at demonstrationerne er præsident Barack Obamas ansvar at få styr på.

- Baltimore brænder. Vil præsident Obama virkelig gøre mindre for de sorte amerikanere, end en hvid præsident gjorde? spørger han således på Twitter.

Se Demi Lovatos tweet her.


Og Kevin Harts her.


Og Piers Morgans her.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close