Hollywood9. marts 2015

Kendte kvinder markerer den internationale kampdag

Både Madonna, Alicia Keys og Emma Watson havde valgt at bruge 8. marts på at udtrykke deres feministiske ånd på de sociale medier
Madonna, Emma Watson og Alicia Keys
Madonna, Emma Watson og Alicia Keys
 Foto: All Over PressHvert år bliver der sat ekstra meget fokus på kvinders rettigheder den 8. marts, når det er kvindernes internationale kampdag.

Og i år var bestemt ingen undtagelse, idet flere kendte power-kvinder brugte de sociale medier til at markere en støtte til deres kønsfæller rundt om i verden.

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller i feministisk modvind

- Vi kvinder er helt fantastiske, og i dag fejrer jeg de to mest indflydelsesrige kvinder i mit eget liv, og det er min mor og min bedstemor, skriver sangerinden Alicia Keys således på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Madonna om sin vilde dusk: Jeg er da ligeglad

Også musikikonet Madonna brugte søndag netop Instagram til at markere den årlige mærkedag.

- Jeg er en kvinde. Hvad er din superkraft? skrev "Like A Virgin"-sangerinden blandt andet.
Emma Watson, som i sit virke som ambassadør for FN også til daglig arbejder for mere ligestilling mellem kønnene, var også på banen søndag, hvor hun prædikede sit budskab om, at kvinder er lige så stærke som mænd.

LÆS OGSÅ: Kelly Clarkson retter anti-feministisk udtalelse

- Men vi kvinder kommer aldrig til at flyve så højt som mændene, hvis ikke vi støtter hinanden kønnene imellem, forklarede "Harry Potter"-skuespillerinden i en spørgetime på sin Facebook-profil, som hun havde arrangeret i forbindelse med kampdagen.

Læs Alicia Keys kvindehilsen her.

Og Madonnas her.

Og se Emma Watsons lige her.

Sponsoreret indhold