Hollywood13. maj 2018

Se listen: Kendte der har fået en organ-transplantation

Flere kendte musikere, skuespillere og politikere har modtaget et nyt organ og dermed reddet livet. SE og HØR har her samlet en liste over nogle de kendte, der alle har fået livet tilbage som følge af en ny lever, nyre eller sågar hjerte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/transplantation_front.jpg
 Foto: All Over

Sidste efterår kom det frem, at den amerikanske sangerinde Selena Gomez havde fået en ny nyre.

Den 25-årige sangerinde havde i mange år kæmpet med sygdommen lupus; en kronisk gigtsygdom, som giver betændelse bindevævet.

I Selena Gomez’ tilfælde var den kroniske sygdom blevet så meget forværret, at hun altså havde behov for en ny nyre – og det var endda hendes bedste veninde, der endte med at donere nyren til Selena Gomez.

- Jeg er godt klar over, at nogle af mine fanshar lagt mærke til, at jeg ikke var så aktiv henover sommeren, og at de spurgte, hvorfor jeg ikke promoverede min nye musik, som jeg er ekstremt stolt af. Jeg fandt ud af, at jeg havde brug for en nyretransplantation på grund af min lupus. Det var det, jeg havde brug for at gøre, for at passe på mit helbred, fortalte Selena Gomez til det Instagram-billede, som hun delte i september sidste år.

I sit opslag takkede hun også sin bedste veninde for at have givet den ultimative gave: En ny nyre.

- Og til sidst: ord kan ikke beskrive, hvordan jeg skal takke min smukke veninde Francia Raisa. Hun gav mig den største gave ved at donere sin nyre til mig. Jeg er utroligt taknemmelig. Og jeg elsker dig så meget, skriver Selena Gomez videre som kommentar til billedet.

Den amerikanske sangerinde er dog langt fra den eneste kendis, der har modtaget et nyt organ. SE og HØR har her samlet en liste over nogle de kendte, der alle har fået livet tilbage som følge af en ny lever, nyre eller sågar hjerte:

Kendte der har fået nyt organ

Sponsoreret indhold